1. Prijsvraag: win kaarten voor de première van Dark Matter

Prijsvraag: win kaarten voor de première van Dark Matter

InsideGamer heeft kaartjes weten te bemachtigen voor de voorpremière van de nieuwe sciencefiction-serie Dark Matter. Dark Matter is gebaseerd op de gelijknamige comic geschreven door Joseph Mallozi.

Om kans te maken op twee kaartjes voor de exclusieve voorpremière van de Syfy-serie, mail je naar prijsvraag@insidegamer.nl, met je IG-username en de pakkende zin: "doe mij twee kaarten voor Dark Matter". En wie weet kun jij dan samen met een vriend of vriendin naar de voorpremière van Dark Matter, op 12 juni om 19:00, in Pathe Tuschinski te Amsterdam.

In Dark Matter worden zes crew-leden wakker uit een diepe kunstmatige slaap. Hun geheugen is gewist en ze hebben geen idee wie of waar ze zijn. De enige hint naar hun identiteit is een laadruim vol wapens en de bestemming van het schip, een mijn-kolonie waar een zware oorlog woed. De bemanningsleden hebben geen idee aan welke kant van het gevecht ze staan. Er rust de crew een zware beslissing: het verleden de rug toe keren of in een nieuw avontuur duiken! Vanaf 16 juni om 21:00 uur is Dark Matter wekelijks te zien op Syfy.

Dit artikel delen

Over de auteur