1. Beta demo van Soldner uit

Beta demo van Soldner uit

Vandaag is de eerder aangekondigde beta demo van Soldner: Secret Wars uitgekomen. In deze demo heeft de speler de mogelijkheid om twee mappen te proberen in drie verschillende speelmodi. Deze drie speelmodi zijn; Conquest, Team Deathmatch en Hostage Rescue.

Net zoals het hele spel zal ook deze demo vol zitten met content wat betreft voertuigen en wapens. Houdt er wel rekening mee dat het hier gaat om een beta demo en dat er dus nog veel bugs aanwezig zullen zijn.

LET OP! Er was een niet werkende versie van de demo in omloop, de downloads voor de werkende versie vind je hieronder. Wij raden aan de demo van geen andere locaties te downloaden dan de onderstaande, aangezien de kans groot is dat je de verkeerde download.

Downloads (220MB)

Download 1 (Worthplaying)

Download 2 (Fileplanet)

Download 3 (3D Gamers)

Download 4 (Fileshack)

Download 4 (GamersHell)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Is wel een poging waard I guess… Dl'ing

  • Ja, toch ff proberen, hopelijk is het beter dan BF Vietnam, maar dat zal in deze beta denk ik nog wel meevallen.

  • nou je komt er niet zo maar door bij het downloaden. maar hij is nu eindelijk bezig en ik hopp hem over een half uurtje te kunnen spelen: )

  • jah dat d8 ik ook maar hij kan em niet uitpakken oid ik kan iig niet opsterten :(

  • nou die wil nog niet werken. hij kan maar geen servers vinden en ik ben niet de enige. op het forum zijn er ook al een paar met hetzelfde probleem, maar er is nog geen goeie oplossing voor:(    ps: wat noemen jullie trouwens een werkende en een niet werkende demo? die van mij start wel op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren