1. Capcom komt met Resident Evil Outbreak 2

Capcom komt met Resident Evil Outbreak 2

In de nieuwe Famitsu heeft Capcom bekend gemaakt bezig te zijn met Resident Evil Outbreak 2. Er zullen naast de karakters uit het eerste deel ook een paar nieuwe karakters komen. In Japan en de Verenigde Staten zal het spel wederom online speelbaar zijn. Of dit in Europa gebeurt is nog maar de vraag. Resident Evil Outbreak 1 gaat namelijk in Europa niet online.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • nu al…wij hebben em nog niet eens :|

 • Heb van verschillende spelers begrepen dat het niet eenzelfde soort titel als de vorige RE's is. Mij lijkt het ook niet echt interesant. Gaat toch voor een gedeelte ook om het verhaal.  Waar staat trouwens dat Outbreak niet in Europa online gaat? Dacht juist dat ik laatst las dat dit wel het geval was.

 • Ja echt jammer dat je deze dan niet kan spelen over network play of hoe t ook heet :p maar ja ik ben bang dat de angstige momenten eruit zijn omdat je met meerdere bent. Daarom was 0 ook niet eng alleen gewoon heel erg vet.

 • Als ze maar RE: Outbreak 2 wel online in Europa doen..

 • kijk meer naar de nieuwe film uit dan naar outbreak eerlijk gezecht. wat een klote gedoe van sony om hem niet online te laten gaan maar ja, niks aan te doen ze zullen vanzelf wel op hun bek gaan.

 • een klote gedoe van sony om hem niet online te laten gaan  Waarom geef je de schuld aan Sony? Het was CAPCOM's beslissing. Laten we het maar zeggen dat er localisatie problemen waren om het online te laten gaan in Europa. Maar eh…. als dit op XBOX was zou het zeker online zijn in Europa want Microsoft heeft een geweldig online netwerk zodat alle spellen overal online kan gaan waar XBOXlive beschikbaar is.  Anyway, RE: Outbreak reviews waren niet bepaald spectaculair.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren