1. Eerste Madden NFL 2005 beelden

Eerste Madden NFL 2005 beelden

EA Sports heeft vandaag de eerste beelden van Madden NFL 2005 vrijgegeven. Zoals te verwachten was ziet dit deel er weer net iets beter uit dan zijn voorganger. Het zal weer zoeken worden naar aanpassingen want zoals het er nu naar uitziet biedt 2005 weinig nieuws, dat kan uiteraard nog veranderen want het spel komt pas in augustus naar Amerika.

Madden NFL komt naar alle consoles inclusief de PC en Game Boy Advance. Eind deze maand moeten we meer beelden ontvangen, houd InsideGamer dus in de gaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • vraag me af hoelang die sportseries van EA wel doorgaan, Madden 2030 :S? want dit is de eerste spellenserie van EA, en ze blijven wel doorgaan zolang die amerikanen het in overvloed blijven kopen…gelukkig zijn wij nederlanders nuchterder wat betreft die sport..of zijn er hier nog een paar fans te vinden?

  • Jawel, de Madden-serie is simpelweg erg goed, ookal lijken ze de laatste jaren allemaal op elkaar. Heb deel 2004 gemist dus deze nieuwe kan best interessant voor me zijn. Ik prefereer echter FIFA :P.

  • en ze blijven wel doorgaan zolang die amerikanen het in overvloed blijven kopen…gelukkig zijn wij nederlanders nuchterder wat betreft die sport..of zijn er hier nog een paar fans te vinden?Europa rent eind van het jaar altijd masaal naar de winkel om de nieuwste Fifa in huis te halen, dus we zijn net zo gek in dat opzicht, alleen voor een andere sport :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren