1. Dsboy's Sneak Peak: Ben jij de nieuwe 'Hero'?

Dsboy's Sneak Peak: Ben jij de nieuwe 'Hero'?

Het is bijna zover! Heroes komt naar Nederland! De populaire tv serie gaat in juni Prison Break vervangen, moeten we daar blij om zijn? Als het aan mij ligt wel, want dit is naar mijn mening een van de betere tv series sinds de afgelopen jaren! Nu zullen jullie wel denk : 'Waar heeft hij het in godsnaam over?' Nou ik zal even uitleggen wat heroes is en welke interessante karakters in deze serie zitten!

Save the Cheerleader...

''Heroes''' (Engels voor ''helden'') is een Amerikaanse sciencefiction dramaserie, bedacht door Tim Kring ( bedenker van o.a. Crossing Jordan en schreef stukken voor Chicago Hope en Knight Rider! ). ''Heroes'' ging in Amerika op 25 september 2006 op NBC in première. De serie vertelt het verhaal van verschillende personen die "dachten dat ze net als iedereen waren... tot ze wakker werden met buitengewone gaven" zoals telepathie, kunnen tijdreizen en kunnen vliegen. Deze personen komen er snel achter dat ze een rol spelen in het voorkomen van een catastrofe en het redden van de mensheid.

De serie volgt de schrijfstijl van Amerikaanse comics door de korte, meerdere afleveringen omvattende, verhaallijnen, die voortvloeien uit de grotere, alles omvattende verhaallijn. Zo luid de zin waar het eigenlijk allemaal om draait: Save The Cheerleader, Save The World!

Hmm... Interesting...

Ik ben een grote fan van deze Serie, ik heb al de afleveringen die tot nu toe zijn uitgekomen (21 ) gezien en o wat is het tof. Natuurlijk maken de karakters en een sterk verhaal een serie. Waar het over gaat weet je al, nu nog wat kleine stukjes info over enkele interessante karakters. Ik zal niet teveel zeggen uiterraard maar gewoon wat algemene dingen!

Claire Bennet (Hayden Panettiere), de geadopteerde dochter van ''Mr. Bennet'', ze woont in Odessa, Texas en ze heeft de gave om zichzelf te genezen.

Mr. Bennet' (Jack Coleman), de adoptievader van ''Claire Bennet'', hij werkt voor ''Primatech Paper Company'' wat een dekmantel is voor een organisatie die mensen met buitengewone gaven onderzoekt.

Peter Petrelli (Milo Ventimiglia), een voormalig verpleegkundige en de jongere broer van ''Nathan''. Hij heeft een empathische gave waardoor hij in staat is de gaven van anderen te absorberen waabij hij in de buurt is, hij kan deze gave oproepen door zich te concentreren op zijn gevoel over de gene van wie de gave afkomstig is.

Niki Sanders(Ali Larter), de vrouw van ''D.L.'' en de moeder van ''Micah''. Een voormalige internetstripper uit Las Vegas, ze is bovenmenselijk sterk wanneer haaralternatieve persoonlijkheid, Jessica, de overhand neemt.

Hiro Nakamura (Masi Oka), een programmeur uit Tokyo met de gave om ruimte-tijd te manipuleren.

Genoeg gelul... tijd voor een filmpje!

Trailertje van de seizoensstart:

Save the Cheerleader, Save the World! Juni... op RTL 5

Dit artikel delen

Over de auteur