1. Eerste screenshot van Warstory

Eerste screenshot van Warstory

Vandaag is de eerste screenshots van Warstory getoond. De eerste screenshot is erg klein en is op de officiële website te vinden. De screenshot toont niet heel veel; je ziet een aantal soldaten rond een bord staan. Ook is er weer een nieuwe tekst op de website te vinden.

"There's something ultimately very empty about heroism in war. Last night I watched a man I have known since high school give his life for the man next to him. There's something about your friend, your crew member, your brother. To die for him isn't even a thought. It's like breath."Warstory is de nieuwste titel van Gearbox. Het spel zal de tweede wereld oorlog als thema hebben. De nadruk zal vooral liggen op het teamwork tussen teamleden. Op de E3 in mei zullen we waarschijnlijk meer van deze titel te zien krijgen. Voor het gemak is de screenshot ook in ons archief te bezichtigen, bekijk deze hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt veel op Call of Duty, kwa spelopzet en graphics.

  • En dan heb je nog Shell Shock '67: Vietnam van Guerilla (de Nederlandse hoop voor gamesland) die hetzelfde doet. Je word niet bestempeld als held maar gewoon een 'average joe'.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren