1. het leven van commerciele onzin !

het leven van commerciele onzin !

Wij leven in de wereld waar steeds meer grote organisaties en instanties en voornamelijk bedrijven ervoor zorgen dat consumenten meer geld gaan uitgeven. Persoonlijk heb ik daar absoluut niets op tegen zie de gameindustrie zelf, je betaald voor een game en zal voor een lange periode plezier mee hebben.

Maar wat nou te spreken over de huidige commerciele instanties zoals al die verdomde sms diensten waar we dagelijks op tv mee dood gegooid worden. Of ik me tv of radio aanzet, of surf op het internet kom ik de meest bizarre diensten tegen waar je voor kan smsen. Wat te bedenken over "SMS JUMP ON naar 3434" of "SMS Tetris ON naar 4334" enz enz. En eigenlijk zijn er zo talloze voorbeelden op te noemen om maar te zwijgen over de sms diensten op gebied van sex diensten in de avond en die belspelletjes en zelfs bij de grote omroepen.

Voornamelijk internet geeft jongeren de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien en uit hun schuld te kruipen en voornamelijk hun eigen identiteit te ontwikkelen. Het feit dat er zoveel profielsites de laatste jaren op internet te bezoeken zijn zegt al genoeg. Leden kunnen smsen en komen dan met hun foto en hun geschreven tekst op de frontpage van de site, op die manier kunnen andere weer op hun voten, en zo heb je binnen no time een fanbase opgebowd in het leven van world wide web.

Jaja! medegamers we leven in de wereld van Short Message Service (lees SMS) en dat begint mij beetje langzamerhand uit me strot te komen maar ach wil je reageren op deze blog SMS "Reageren On IG" naar 2520

Dit artikel delen

Over de auteur