1. Uitbreiding voor Rainbow Six 3 aangekondigd

Uitbreiding voor Rainbow Six 3 aangekondigd

In augustus van dit jaar kunnen we de uitbreiding van Rainbow Six 3 voor de Xbox verwachten. Dit deel draagt de ondertitel Black Arrow en zal op het succes van zijn voorganger voort bouwen. Rainbow Six 3 ontving aardig wat prijzen waaronder die voor beste online spel en beste first person shooter op de spelcomputers.

Black Arrow zal een behoorlijk aantal nieuwe single- en multiplayer missies bevatten. De missies zullen nieuwe objecten bevatten waarbij je gebruikt kunt maken van nieuwe wapens. Daarbij is de kunstmatige intelligentie opgekrikt en zo zullen de terroristen bijvoorbeeld gegijzelden als schild gebruiken. De nieuwe campagnes zul je dit keer ook gezamelijk offline kunnen spelen. Door middel van een gesplitst scherm kun je de terroristen coöperatief te lijf gaan.

Uiteraard zullen ook de online mogelijkheden worden uitgebreid. Zo zijn er twee nieuwe objective-based modi, Capture the Point en Capture the Flag. Bij de eerste is het zaak bepaalde punten te veroveren en te behouden, terwijl je bij de tweede naar het midden van een veld moet rennen om een object te veroveren, en deze zo snel mogelijk naar je basis terug te brengen. Verder zal het één van de eerste spellen zijn die volledig gebruik maakt van Xbox Live! 3.0 Hiermee kun je onder andere eigen toernooien aanmaken. Daarnaast zul je voor dat het spel begint samen met je teamgenoten je strategieën kunnen bepalen met behulp van een planningsmenu.

De eerste vier screenshots zijn op de productpagina te vinden.(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Klinkt wel leuk :) Maar een uitbreiding? How does that work? Of moet je hem downloaden ofzo…

 • ….kdenk gewoon net zoals bij "morrowind game of the year edition", ge moet die cd er gewoon insteken en dan neemt ie al de informatie van het andere spel op doormiddel van de harde schijf van de xbox…..  kvond rainbow six alleen al al bangelijk goed………;ik kan haast niet w8en

 • TheOneGamer, uitbreiding is misschien niet het juiste woord om te gebruiken op de spelcomputers. Ghost Recon: Jungle Storm was ook een 'uitbreiding' op Ghost Recon maar hier hoefde je volgens mij de eerste niet voor te hebben. Voor zo ver ik weet zijn alle spellen op spelcomputers los van elkaar. Maar omdat het geen totaal nieuw spel is maar nieuwe maps en wapens noemen we het een uitbreiding. Volgens mij kun je deze dus ook gewoon spelen zonder het origineel.

 • Ik wist het al een week ! Ik kijk regelmatig op ubi.com en ik zag vorige week de site van deze game.

 • Wat een lelijke screenshots

 • Zijn dat geen PS2 screenshots? :S

 • Ik denk dat deze uitbreiding ongeveer 40 euro gaat kosten…..  Het zal wel hetzelfde zijn als bij GhostRecon en GhostRecon: Island Thunder

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren