1. De Halo 3-beta is voor ons begonnen

De Halo 3-beta is voor ons begonnen

16 mei is de dag dat de public beta begint. Veel mensen hebben zich via Crackdown voor de beta ingeschreven, anderen weer via de verschillende prijsvragen. En wij, wij zijn sinds vandaag lekker begonnen. Dit is namelijk de dag dat de beta voor de pers is opengegaan en dat lopen we vandaag met vier Xbox 360's op kantoor te vieren. In totaal zijn we met maximaal acht man aan het Slayeren, Team Slayeren, vlagje veroveren en nog veel meer.

Veel vernieuwing ivm het tweede deel heb ik tot nu toe niet echt gemerkt, maar mij boeit dat niet. Ik heb me namelijk met de multiplayer-modus van Halo 2 echt dik en dik vermaakt. Heb je die game gespeeld, dan zul je zonder moeite zo in de beta kunnen stappen. Het scherpschutten, het schieten met de battlerifle en en het knallen met bazooka's voelt heel erg vertrouwd.

Visueel gezien is Halo 3 netjes. Het is momenteel nog niet zo dat we van onze stoel vallen, maar de lichteffecten doen mij wel iets. Lauran durft zelfs te beweren dat de explosies het niveau van GRAW 2 halen, dus dan weet je wel hoe laat het is.

Waar ik wel een beetje van baal is dat we momenteel nog maar twee verschillende speelarena's hebben gespeeld: Snowbound en Higher Ground. Beide leuke maps, maar ik keek meer uit naar de nieuwe Zanzibar. Misschien dat die pas verschijnt wanneer de publieke beta begint en zo niet, dan maar lekker met die andere twee maps aan de slag.

Je merkt misschien wel dat ik dit een beetje gehaast schrijf, omdat ik gewoon weer zo snel mogelijk door wil gaan. Verwacht dit weekend al wat filmpjes en na het weekend impressies, andere weblogs, meningen en achtergrondfilmpjes. Allemaal om jullie helemaal lekker te maken!

Dit artikel delen

Over de auteur