1. Electronic Arts gaat Knights of Honor uitgeven

Electronic Arts gaat Knights of Honor uitgeven

Electronic Arts gaat samen met Sunflowers Knights of Honor uitgeven in Europa. Dit maakte Electronic Arts vandaag bekend. Dit betekent dat wij Knights of Honor aan de releaselijst kunnen toevoegen! Herfst 2004 mogen we Knights of Honor in de winkels verwachten.

Knights of Honor is een strategiespel dat zich afspeelt tijdens de middeleeuwen. Het doel is om Europa te veroveren door middel van oorlog, diplomatie en spionage. Voor knights (ridders) zal een speciale rol weggelegd zijn. Zij zullen namelijk speciale vaardigheden bezitten, waardoor de oorlog in jou voordeel kan eindigen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Fuck jou ! Strategie spellen zijn (voor de meeste dan) leuk om te spelen (includes me). Hopelijk wordt het wat met deze game, je weet het maar nooit met EA!

  • Ik hoop dat het een vette game word, want ik houd wel van de Middeleeuwen. Het moet alleen geen Medieval: Total War clone worden..

  • Zoals seldarin al zegt, het kan wel goed worden maar dan moet het geen kloon worden van andere middeleeuwenstrategiegames (goed scrabble woord). Die games lijken wel een tendens in de gameindustrien de laatste tijd :S Net als de vietnam oorlog…

  • ziet er eg leuk uit ik hou altijd wel van strategie games waar je een cool eformation move kan dat ziet er wel wreed uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren