1. Meer gegevens over de PlayStation Portable

Meer gegevens over de PlayStation Portable

In het Amerikaanse PlayStation Magazine zijn enkele nieuwe details van de PlayStation Portable opgedoken. Als eerste wordt er weer bevestigd dat er geen draadloze LAN verbinding met de 802.11 b standaard zal verschijnen. Hierdoor zal de prijs met vijftig dollar dalen.

Samen spelen op de PlayStation Portable zal volgens het blad met een USB2.0 verbinding gebeuren of alsnog met een draadloze verbinding. Als laatste wist het blad ook al een prijs te geven. Volgens PlayStation Magazine zal de prijs van een PlayStation Portable ongeveer $150,- zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Even ter verduidelijking van de tekst. De PSP zal dus geen draadloze verbinding bevatten van de 802.11 b standaard maar zal het wel ondersteunen. Kan dan dus twee kanten op gaan.  - Ze gebruiken een andere standaard

  - De verbinding zal optioneel worden dus later met een speeltje erbij gekocht kunnen worden.

 • Naar mijn idee een goede keuze. $150 klinkt al een stuk vriendelijker dan €300.

 • Idd, want wie gaat er nu 300 euri uitgeven aan een handheld achtig ding, man daar ken je (bijna) alle drie de consoles van kopen!

 • Eerlijk gezegd vind ik 150 dollar nog best veel. In Europa zal hij dan wel duurder worden (is altijd zo). Ik verwacht een prijs tussen de 150 en 200 euro en dat vind ik omgerekend voor een handheld best veel. Kon je vroeger een SNES ophalen bij de launch.

 • Kijk, die prijs is al een stuk beter! Dat is goed nieuws. Over die draadloze verbinding: ik denk dat ze het zelf nog niet helemaal weten…

 • €150,- zou echt relaxed zijn

 • Het is gewoon te veel, als een console 100 euro is.

 • @Robkazoe

  Jah vroegah had je voor die 200 eurie (440,742 gulden) een hele hoop snoepjes kopen…  Sommige vergeten ff dat het hier om een launch prijs gaat.. De PS2 was ongeveer 520 euro bij de launch. Als ie 150 bij de launch is dan is dat een mooie prijs. Ik denk dat ie zoals Robkazoe zegt hier uiteraard weer duurder word, maarja dat is nou eenmaal het lot van ons nederlanders.

 • juist, het is een launch prijs….. als je 2 maanden wacht is de prijs al gedaald…..

 • De GBA was trouwens ook 289 gulden bij de launch en spelletjes 100. vond ik toen eigenlijk ook wel tegen vallen, maar het wordt toch allemaal duurder.  volgens mij is de prijs na 2 maanden nog niet gedaald hoor. de gba heeft er ook wel een tijdje over gedaan.

 • Goedzo het is niet te duur. En dan nog even wachten tot Nintendo en Sony met een price war beginnen en dan koop ik hem.

 • Als hij 150 bij de release is dan haal ik hem wel , maar is hij 200 dan wacht ik wel ff tot hij 150 is .

 • Ik denk dat ie zeker €199 word en zeker niet goedkoper, maar ik ga hem toch wel kopen.

 • Ik vind 150 een redelijke prijs voor zo'n geavanceerd apparaatje ik bedoel kids van 11 kopen toch ook mobieltjes van 500 euri ofzo :S maar ja ik kijk meer uit naar de DS alleen kan dit nog wel eens een goed speledingetje worden.

 • Ik vind 150 zeker wel een redelijke prijs. Dacht dat ie wel over de 200 zou gaan, maar toch niet. Dus vind het een goede zaak worden. Nu de games nog death jr spreekt me nou niet bijster aan.

 • @PeterPan: Edit je bericht dan gewoon…  Goed nieuws… Maar ik ga denk ik toch voor de NDS, als Nintendo het waar maakt dat het een totaal nieuwe wending gaat geven aan gamen, dan heb ik dat liever dan steeds hetzelfde. Ik wil wat vernieuwing, en dat zou ik niet krijgen met de PSP.

 • hallo peter pan waarom dat witte doek effect. we zitten niet in hollywood. trouwens ik denk wel dat de psp snel in prijs zal dalen wantnu begint eindelijk de concurentie met nintendo en ik denk zelfs dat de gameboy advance sp eerst in prijs zal dalen.

 • Ehm geen wireless connectivity???  En wat is dit dan??  http://watch.impress.co.jp/game/docs/20040406/psp03.jpg

  Dit is van een presentatie op GDC 2004 van 25 maart 2004, heel recent dus.

  hier zijn alle slides te bekijken: http://watch.impress.co.jp/game/docs/20040406/psp.htm  Wat in die US PS2 magazine staat is oud nieuws (nieuws in magazine= minstens maand oud) en soms maar gokken. Niet alles wat er instaat is waar he. Ook in onze OPM2 speculeren ze vaak en komen de voorspellingen niet altijd uit.
 • Idd, want wie gaat er nu 300 euri uitgeven aan een handheld achtig ding, man daar ken je (bijna) alle drie de consoles van kopen!  Dat komt omdat de consoles deze dagen voor belachelijke lage prijzen over de toon bank gaan vanwege de concurentie strijd tussen Ms/Sony en Nintendo, kijk bv. maar naar de prijsverhouding van NGC en GBA klopt ook geen reet van.  De euro is op dit moment wat meer waard, en dat zal nog wel even zo blijven. Dus $150,-= ong. €130,-!!!  Maakt niet uit $150 wordt hier in EU gerust 200 euro of zelfs meer kijk maar naar prijsverhoudingen van Xbox, Ps2 en NGC hier en in Japan of USA, we worden altijd een oor aangenaaid hier in Eu. Voornamelijk door invoerechten en belastingen.
 • Ik vind 150 euro echt een goede prijs voor de PSP. Zou het echt chill vinden als dit de prijs bij de launch zal zijn, dan koop ik em zeker! :) Als je kijkt naar de GBA voor 130 euro…de PSP biedt veel en veel meer. Maar ik denk toch dat ie duurder gaat worden, tussen de 200 en de 250 denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren