1. Resident Evil Outbreak File 2 gaat ook online

Resident Evil Outbreak File 2 gaat ook online

Net als het vorige deel zal ook tweede deel van Resident Evil Outbreak File 2 online gaan. De acht personages van het vorige deel zijn ook weer beschikbaar in deel twee. Het spel is ondertussen voor de helft klaar. Naast oude gebieden van Resident Evil: Outbreak 1 en Decisions komen er ook enkele gebieden zoals een diertuin. Ook komen er nieuwe vijanden zoals een geïnfecteerde olifant.

Outbreak File 2 zal het KDDI Multimatching-Service Netwerk gebruiken en zal niet gratis zijn. Het samenwerken zal nog belangrijker worden dan het vorige deel. Het spel zal in het najaar van 2004 op de Japanse markt uitgebracht worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Deeltje een is nog niet in de winkels hier en deel 2 is al weer bijna uit :p strax komen alle vervolgen eerder in de winkels dan de eerdere games ;)

  • riep sony niet dat er geen kosten waren om te gamen. zei ook een vertegenwoordiger die ik een keer sprak. en maar de xbox zwart maken he (daarom dat hij nu in een cristal kleur verkrijgbaar is lol). kom je toch wel wat duurder uit dan een xbox game te kopen. je moet dus eerst een harde schijf kopen anders heb je niks aan het spel en nog eens per maand betelen. resident evil outbreak 2 the only game for milionairs. is dat niet een goed slogan voor het spel of niet….

  • betelen is betalen lol.sorry

  • Sony moet "Fun anyone?" veranderen in "Money anyone?"    Of…….    "Do not underestimate the price of Playstation 2"


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren