1. Iets meer informatie over Death Jr.

Iets meer informatie over Death Jr.

Vandaag is er iets meer informatie met betrekking tot Death Jr. uitgelekt. Verschillende medewerkers van Digital Eclipse hebben hun verhaal gedaan over het eerste PlayStation Portable spel. Het spel zal volgens hen absoluut geen platformer worden, maar een snel actie spel met een paar platform elementen. Je krijgt als speler een groot arsenaal wapens tot je beschikking. Hiermee moet je je een weg banen door de zeer grote levels die het spel biedt.

Ook zal Death Jr. alle kracht van de PlayStation Protable gaan gebruiken. Eén van de voorbeelden hiervan is dat de levels totaal zullen veranderen naarmate je verder komt. Ook wist men te vertelden dat de PlayStation Portable krachtiger zal zijn dan de PlayStation 2.

Het spel zal gebaseerd worden op strips als Johnny the Homicidal Maniac, Mexican Day of the Dead en films als The Nightmare Before Christmas. Death Jr. zal het eerste kwartaal van 2005 in de winkels liggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ook wist men te vertelden dat de PlayStation Portable krachtiger zal zijn dan de PlayStation 2Haha als dat zou kunnen!!! maar dan lijkt het me dat de PSP wel aanzienlijk in prijs stijgt!!

 • hoeft niet persé, de hardware die de PS2 nu gebruikt is al oud (beetje overdreven) hierdoor is het ook een stuk goedkoper. Sony kan er makkelijk wat extra shit in gooien waardoor de PSP beter is.  Maar deze uitspraak is gedaan door de makers van Death Jr. en die kunnen van alles zeggen.

 • Ik denk niet dat ie sterker word dan de PS2 maar uiteraard wel veel sterker als de GBA. Ik ben bang dat al dat opgeschep gaat leiden dat ze t niet waar kunnen maken.

 • krachtiger dan de PS2 kan niet, dan zou het een portable gamecube worden en dan zou zelfs the twin snakes mogelijk zijn op de PSP! kan niet.

 • heb spel al vorige zomervakantie gespeeld in de VS. op de xdoos en PS2. errug leuk spel maar beetje kiddy achtige humor en style.

 • Terminator : Ja, tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk

 • Jongen, het is mss een poort van x-box spel? Eigenwijze kut drollen hiero. Gewoon niet leuk, en je wordt al helemaal gek van non-registered.

 • @PBateman, damn waar slaat dat nou op…

  Maar wat Terminator zei, zoiets verwachtte ik hier ook al van. Doet me aan grabbed by the ghoullies denken kwa gfx. Gameplay zal wel anders zijn. Screens zijn wel erg vaag.

 • De PSP draait op een lagere snelheid maar idd zoals gezegd wordt dat gecompenseerd door de lagere resolutie van het PSP scherm die zowat de helf minder is dan wat de PS2 moet produceren. Ook heeft de PS2 een aantal ingebakken (in de hardware) grafische effectjes die de PS2 software matig moet renderen.

 • We zullen zien ;)

 • Lijkt mij wel een beetje ongeloffwaardig een handheld die krachtiger is dan een PS2?

  Lijkt mij erg moeilijk om te maken en erg duur maar goed we zien wel verder als ie uit is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren