1. Gezocht: Enthousiaste Webdeveloper

Gezocht: Enthousiaste Webdeveloper

voor ongeveer 16 uur per week

Gespecialiseerd in PHP en MySQL

InsideGamer is een groeiende website op het gebied van computer en videogames. Door deze groei neemt ook de vraag naar kennis en vaardigheden om de site te onderhouden en uit te breiden toe. Momenteel zijn wij dan ook op zoek naar een enthousiast iemand die ons technische team wil versterken.

We zoeken iemand die: Ruime en aantoonbare ervaring heeft met het ontwikkelen van websites in de - open source taal PHP; Ruime en aantoonbare ervaring heeft met het werken met MySQL databases; Enkele ervaring met OS Linux (Debian Distributie) is een pré; Enige ervaring met HTML, CSS en XML; Bij voorkeur enige ervaring met Flash; minimaal 12 uur per week tijd heeft aanwezig te zijn op ons kantoor te Utrecht; Veel affiniteit met games heeft.

We zoeken bij voorkeur iemand die studeert of gestudeerd heeft op HBO-niveau in de richting van media of informatica. Denk je echter zelf aan de hierboven beschreven criteria te voldoen, ook dan zouden we graag iets van je horen.

Wat bieden wij? Een leuke baan op projectbasis voor de periode oktober tot en met december met mogelijkheid tot verlenging!; De mogelijkheid om de gamesbranche eens van een andere kant mee te maken; Een leuke werkomgeving met flexibele omstandigheden; Een bijpassend salaris.Heb je een eigen bedrijfje waar je op freelance- en projectbasis al opdrachten voor uitvoert? Reageer dan ook want ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Interesse? Stuur een e-mail naar jaap.stricker@insidegamer.nl met daarin je Naam, Leeftijd, motivatie en CV en bij voorkeur voorbeelden (een portfolio).

Dit artikel delen

Over de auteur