1. Nieuwe Avatar-game in de maak bij Ubisoft

Nieuwe Avatar-game in de maak bij Ubisoft

Ubisoft werkt aan een nieuwe game op basis van James Camerons Avatar. De game wordt ontwikkeld door Massive Entertainment.

De ontwikkelaar, die eerder meehielp aan The Division, Far Cry 3 en Assassin's Creed: Revelations, werkt daarvoor samen met Lightbox Entertainment en Fox Interactive, maken de bedrijven bekend tijdens de Game Developers Conference in San Francisco. Dat schrijft The Verge dinsdag.

Ubisoft heeft in 2009 al eens een game uitgebracht op basis van de eerste Avatar-film. De nieuwe game verschijnt voor pc en consoles en maakt gebruik van dezelfde engine als Tom Clancy's The Division.

De nieuwe game moet het verhaal van het geplande Avatar-universum gaan uitbreiden. Zo staan er nog een aantal films en zelfs een pretpark in de planning. Op wat voor manier de game voor verdieping moet gaan zorgen, is nog niet bekend. Ook is niet bekend wat voor type spel het gaat worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Avatar is één van mijn favoriete films vanwege de complete immersie. Ben benieuwd of ze dit op gaan fokken. Het klínkt niet per se alsof ze de weg in slaan van een typische'filmgame', dus wie weet.

  • De vorige avatar was in elk geval een klote game. Hopelijk beter deze keer.

  • Groot fan van avatar hier en met massive aan het roer ben ik zeker wel benieuwd dus laat maar komen! Kleine opmerking: Massive heeft niet alleen meegeholpen aan the division, zij zijn de (hoofd)ontwikkelaar van de hele game.

  • Zolang het geen film game is en dus een game is die de lore uitbreid dan ben ik er helemaal voor

  • Ik hoop niet dat dit een multiplayer game wordt net als the division. Gewoon lekker singleplayer in de wereld van Avatar!

  • De wereld van Avatar heeft zoveel potentie. Hopelijk kunnen ze een prachtige en immense wereld neerzetten. Een echte RPG van Avatar zou ik dag 1 aanschaffen. Eerste game was niet heel slecht maar het einde voelde wel een beetje als afgehakt aan.

  • Maak gelijk een VR versie, ha, al zal dat wel teveel werk zijn. Hoe tof zou dat zijn. In de wereld van Avatar rondlopen in VR,

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren