1. True Fantasy Live Online ook voor de PC?

True Fantasy Live Online ook voor de PC?

De third party ontwikkelaar Rad Game Tools, maker van de veel gebruikte Bink Video Codec, heeft True Fantasy Live Online toegevoegd op hun spellenlijst. Op de lijst staan spellen waarvoor het bedrijf technologie ontwikkelt.

Een goede reden voor een overzetting naar de PC kunnen de hoge ontwikkelingskosten zijn. Wellicht zullen we pas op de E3 te horen krijgen of er echt een PC versie aan zit te komen, want Microsoft wilde niet reageren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Bah. Kan ik me wel wat bij voorstellen. Mij boeit het niet, xbox of PC, het blijft jammer.

 • Stink fanboy Koufaneva. Alsof de PC een concurent is. Halo blijft maar door verkopen ondanks de PC versie. Maarja we zullen zien. Als het zou gebeuren dan zou het zeker na een jaar ofzo zijn.

 • Alweer een reden minder om een xbox te kopen. Nu nog ff kijken of Fable ook naar de PC komt, en ik hoef nooit een xbox te kopen.

 • let wel dat TFLO imo beter op een console van de xbox kan komen ivm de headset!!! en dan zit je ook niet te kloten met die muis en toetsenbord

 • <zucht>  Bink is een Codec voor videobeelden in games.

  Op die pagina staan gewoon de developers die een licentie hebben gekocht om de Bink Codec in hun games te mogen gebruiken.  Oftewel: Microsoft heeft een licentie om de Bink Codec op de Xbox te kunnen gebruiken voor True Fantasy Live Online, en nog vele andere spellen. En zo staat het ook op die pagina: " True Fantasy Live Online for Xbox".  Vooral als je wat verder kijkt op die pagina had je dat al kunnen weten, want dan zouden deze games dus ook allemaal naar de PC komen:  Sudeki for Xbox

  Project Gotham for Xbox

  Brute Force for Xbox

  Disney Extreme Skate Adventure for GameCube and Xbox

  I-Ninja for GameCube  Nee, eerst even goed lezen voor je iedereen gek maakt :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren