1. Haal het maximale uit je ASUS componenten

Haal het maximale uit je ASUS componenten

In samenwerking met ASUS zijn Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited aan de slag gegaan om het maximale uit ASUS componenten te halen, of dat nou over overklokken gaat of om de RGB belichting . Het resultaat daarvan is een reeks artikelen en video's die je hier kunt vinden.

Yarasky en Asus mikken samen op de E-sports-top

De meeste mensen zullen Jan ‘Yarasky’ Caspers als YouTuber of Zenfone-cameraman kennen, maar een aantal jaar geleden was hij Call of Duty-eSporter. Hij besloot echter vol voor YouTube te gaan en zette zijn eSports-plannen in de ijskast. Deze zijn nu ontdooit, want samen met ASUS richtte hij vorig jaar Brash eSports op.

Lees nu het volledige artikel op hier en Power Unlimited.

Asus

Router-Man en AI Mesh: De betonnen bedreiging

Aanschouw Router-Man, een echte moderne superheld die de belangrijkste basisbehoefte voor de mensheid garandeert: wi-fi. Maar één man is niet voldoende als er zich een grote bedreiging vormt...

Wil je ook kans maken op een Asus ROG Gaming Router voor jouw netwerk waardoor je nóg beter gaat gamen? Ga dan naar deze link en vul het formulier in!

Overklokken kan iedereen, maar niet iedereen durft er aan te beginnen. Wilbert van Gamer.nl legt uit wat je eruit kunt halen en waar je allemaal op moet letten in het artikel Overklokken voor Dummies - Haal meer uit je processor.


Asus goodie give-away
Bij Power Unlimited kon je diverse Asus-producten winnen, tenminste, dat probeerde André van Asus duidelijk te maken aan Ed, de eindredacteur van PU. Maar dat bleek lastiger dan je zou denken...


Bouw je eigen game PC
Wilbert van Gamer.nl is weer aan de slag gegaan om heel duidelijk uit te leggen wat je moet doen en waar je op moet letten als je een nieuwe game PC wilt bouwen met een AMD chipset. Uiteraard komen daar ook Asus componenten in voor. Check hier bijvoorbeeld hoe hij een moederboard en AMD Ryzen processor inbouwt.


Daarna ging Wilbert aan de slag met een videokaart en meerdere SSD's. En daar weet Wilbert meer over te vertellen, dan je zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat de flops in teraflops staat voor: 'floating point operations per second’? Dacht het ook niet. Lees en bekijk hier het artikel en de video op Gamer.nl.


Disco PC
Florian van Power Unlimited heeft zich voorgenomen om een toffe disco PC te maken, om alle onderdelen te vinden die maar lampjes kunnen hebben, en die ook daadwerkelijk in te bouwen en alles samen te laten shinen. Check de disco PC van Florian, want het resultaat mag er zeker zijn!


Win de Disco PC!
Florian en Tjeerd zetten in de Hardwarehoek de Disco PC op een hele toffe locatie om de laatste hand te leggen aan deze ultieme shiny schitterbak, mét... discobal! En ze maken ook nog eens bekend dat je deze vette Disco PC kunt winnen! Wil jij ook meedoen? Ga dan naar deze pagina en meld je aan!


Haal alles uit je monitor
De meeste gamers pluggen hun monitor in en gamen er direct op los om er vervolgens niet naar om te kijken, maar het is zeker de moeite waard om even te kijken naar dit artikel op InsideGamer met tips om het meeste uit je monitor te halen. Wist je bijvoorbeeld dat je je monitor zou kunnen overklokken? Check alle tips op InsideGamer.nl.

Vragen over pc-gaming? Vraag het de expert

Het zijn gouden tijden voor pc-gamers: er worden veel toffe games gemaakt en de hardware wordt steeds toegankelijker. Toch is het zeker niet altijd plug-and-play en kom je als (nieuwe) pc-eigenaar vast wel eens zaken tegen die onduidelijk zijn. Daarom kun je bij Gamer.nl je vragen over pc-hardware kwijt bij Bart, de expert van Asus die de beste vragen beantwoordt!

Klik hier voor meer informatie en de link om je vragen in te sturen.

Asus hardware

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl