1. Samsung Storage

Samsung Storage

Niemand wil tijd verspillen aan wachten, of je nou op de bus, de liefde van je leven of op tergende laadschermen wacht als je net lekker bezig bent in je favoriete game. Daarom zijn Power Unlimited, Gamer.nl en InsideGamer samen met Samsung aan de slag gegaan om te laten zien hoe je als gamer het minste hoeft te wachten in je leven. Als het aan Samsung ligt tenminste.

De Samsung 970 EVO SSD maakt van je pc een echt snelheidsmonster en wij nodigen je graag uit bij ons op de redactie voor de 'snelste quiz ooit' waar je kans maakt op een Samsung 970 EVO! Maar om kans te maken op die supersnelle ssd moet je wel bewijzen dat je hem verdient. Kun jij de EVO 970 aan?

Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, verbeterde koeling en een capaciteit van 2TB is de 970 EVO een erg goede SSD. De review van onze zusterwebsite Gamer.nl lees je hier.

Om te bewijzen dat jij beschikt bent voor deze SSD, hebben wij een quiz in elkaar gezet die jouw kennis test over snelheid met games. Speel de quiz om de tandwielen in jouw brein te laten kraken en om te kijken of je genoeg kennis hebt voor de ultieme quiz bij ons op de redactie, waar je dus kans maakt op de Samsung 970 EVO. Speel hier de quiz!

Samsung 970 EVO

De Samsung 970 EVO SSD maakt van je pc een echt snelheidsmonster en wij nodigen je graag uit bij ons op de redactie voor de 'snelste quiz ooit' waar je kans maakt op een Samsung 970 EVO! Maar om kans te maken op die supersnelle ssd moet je wel bewijzen dat je hem verdient. Kun jij de EVO 970 aan?

Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, verbeterde koeling en een capaciteit van 2TB is de 970 EVO een erg goede SSD.

Om te bewijzen dat jij beschikt bent voor deze SSD, hebben wij een quiz in elkaar gezet die jouw kennis test over snelheid met games. Speel hier de quiz!

Samsung 970 EVO

Bij InsideGamer maak je elk kwartaal een kans om een SSD van een terabyte te winnen om die in je PC of PS4 Pro te stoppen en de rest van de community daarna te vertellen over je bevindingen. De eerste SSD is inmiddels al weggegeven en de bevindingen van Tony kan je hier vinden.


SATA 3
Wat is SATA 3 en wat heb je eraan? Bij de onthulling van de PlayStation 4 Pro werd bekend dat de geüpgraded console een snellere en betere opslag zou krijgen dan zijn voorganger in de vorm van SATA 3. Maar wat is dat nou eigenlijk en – belangrijker nog – wat heb je eraan?
Hier (klik) lees je er alles over.

M.2 SSD
Gewone' harde schijven raken steeds meer uit de mode, vooral omdat SSD's veel kleiner en sneller zijn, en de laatste tijd ook steeds betaalbaarder. Maar wat is een M.2 SSD? Wat zijn de voordelen en waar moet je op letten als je er eentje wilt installeren? Florian en Tjeerd van Power Unlimited leggen het uit.


Bouw je eigen game PC
Wilbert van Gamer.nl bouwt weer een eigen game PC en daar moet natuurlijk ook zo'n mooie glimmende M.2 SSD in. Hij smijt daar met zoveel dure termen, dat je er ook zomaar een artikel bij krijgt die uitlegt wat ie bedoelt. Zeker de moeite waard als je wilt weten wat de toekomst van opslag is en wat VNAND in hemelsnaam is. Bekijk het op Gamer.nl.


Test en win een Samsung 850 EVO 1TB SSD
Ben jij op zoek naar een SSD voor je PlayStation 4? Zoek dan niet verder, want wij geven gratis en voor niets een SSD weg! De Samsung 850 EVO 1TB SSD schrijft sneller data over dankzij de 3D-V-Nand technologie, is energiezuinig en heeft een langere levensduur door betere bescherming van interne onderdelen.


Er is weer een winnaar!
Op InsideGamer wint ieder kwartaal een communitylid een dikke Samsung SSD om er eens flink mee om te stoeien en de bevindingen met ons te delen. Zo ook Jens, die niet alleen heeft gefilmd hoe hij de SSD in zijn PlayStation bouwt, maar ook nog eens uitgebreid heeft getest welke invloed het heeft op zijn wachttijden. Check zijn bevindingen hier!


960 Pro is de koning van de SSD's
Als je al een SSD hebt en het al supersnel is, welke winst kun je dan in hemelsnaam nog halen? Power Unlimited techredacteur Floris zocht het uit en laat zien dat er verrassend genoeg nog heel veel winst te halen is met een 960 Pro SSD. Hij noemt deze M.2 SSD zelfs de koning van de SSD's. Check hier of het verschil groot genoeg is om voor de 960 Pro te gaan. http://www.pu.nl/artikelen/feature/samsung-960-pro-de-absolute-koning-van-ssds/

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl