1. Meer informatie over de PC versie van True Crime

Meer informatie over de PC versie van True Crime

Vandaag is er meer informatie verschenen over de PC versie van True Crime: Streets of L.A. Het spel zal in tegenstelling tot de eerste verwachtingen geen regelrechte conversie worden. Alleen de singleplayer zal compleet overgebracht worden naar de PC.

De eerste verandering zit in de muziek, tijdens het rijden kun je nu van muziek wisselen. Er wordt nu ook aangegeven op het scherm welk nummer er op dit moment draait. De rapachtige soundtrack is aangepast, want er zijn dertig rock nummers toegevoegd.

Het schietsysteem voor de PC is vergelijkbaar met die van GTA 3 en GTA: Vice City. Ook de graphics zijn opgepoetst om True Crime er op de PC beter uit te laten zien dan op de Xbox. Verder zijn er negen nieuwe karakters toegevoegd en een uitgebreide multiplayer modi. Je kunt het met z'n vieren opnemen in de Street Racing, Dojo Master, Battle Master, The Beat en Chase mode.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Mooi, die ga ik zeker, ehm, kopen.

  • Ik zal hem ook gaan, ehm, kopen ;)    Heb nu de PS2 versie geleent, verwachte er eerst niks van. Nu ben ik eigenlijk verslaafd.

  • Nou ja tis een beetje stil na Vice City op de pc geworden in dit genre dus kan dit misschien wel een leuk tussendoortje worden.

  • Het is het proberen waard;)

  • new york is veel beter.

    ik heb 3uur in la rondgereden nog geen een patrouille wagen of agent gezien :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren