1. Duidelijkheid over Legend of Golfer

Duidelijkheid over Legend of Golfer

Vorige week dook Legend of Golfer ineens op, op een Japanse releaselijst. Vandaag werden een aantal screenshots vrijgegeven die duidelijk maken dat het inderdaad om een golf titel gaat.

Legend of Golfer gaat nog deze zomer uitkomen in Japan. Of het spel ook uitgebracht zal worden in Europa of de Verenigde Staten is onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • yeah een golfspel

  • Ik zit persoonlijk niet echt te wachten op nog een golftitel. Ik vond Ace golf en Outlaw golf beide leuke games. de grappen en grollen in deze titels maken een imo saaie sport als golf nog een beetje leuk om op een spelcomputer te beoefenen. Nintendo komt zelf ook nog met Mario Golf. En als ik een realistische golfgame wil spelen ga ik wel voor die Tiger Woods game van EA. Die speelt goed en ziet er een stuk mooier uit dan Legend of Golfer. Maar golf schijnt nogal populair te zijn in Japan. Denk dan ook dat we deze game niet hier zullen gaan zien.

  • Kopen mensen ook daadwerkelijk golf sims? Kan me niet voorstellen dat het een groot publiek heeft. Maar voor die enkeling zal het wel leuk zijn :)

  • Ik denk dat nintendo dit meer doet voor de japanse markt waar Sony nu nog de enige is met een realistisch golfspel, misschien om hun positie daar in een klein beetje onder spanning te zetten?

  • Lijkt me niks, het hele golfgebeuren boeit me niet…het zou dan ook logisch zijn als het alleen voor de japanse markt zou zijn…

  • Leuk zeg. Golf begint wel saai te worden.

  • Ik ben een enorm Ninty Fanboy alleen dit lijkt me echt helemaal niets ik ben ook enorme fan wat voor soort sporten dan ook alleen mariotennis en sega soccer slam konden me wel boeien als t te realistisch word met veel regeltjes gaat t te snel vervelen omdat t spel niet snel genoeg gaat naar mij mening. Maar ja zo te zien is er een markt naar golfgames want anders zouden ze niet nog een game naast mariogolf neerzetten lijkt me.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren