1. Herfstupdate Xbox One komt met veel features en is nu live

Herfstupdate Xbox One komt met veel features en is nu live

Xbox One heeft een grote herfstupdate gekregen, die nu live is en veel features en verbeteringen brengt naar de console.

Zo kunnen Xbox One-gebruikers nu hun thuispagina meer persoonlijkheid geven door favoriete games, vrienden en Xbox Live Gold toe te voegen aan de Home-pagina. Op deze manier zijn deze sneller te bereiken en geven ze meer karakter aan het scherm.

Daarnaast is ook een zogenaamde Guide toegevoegd, die spelers laten weten wanneer vrienden dezelfde game spelen. Deze Guide zorgt er tevens voor dat spelers gemakkelijker toegang hebben tot uitnodigingen van vrienden en actieve party's.

Met het verbeterde systeem kunnen gamers instellen opvallendere notificaties te ontvangen, zodat deze ook merkbaar zijn wanneer gebruikers even weglopen van hun console of als de console op inactief staat.

Tot slot versoepelt de update ook de overgang van Xbox One en Xbox One S naar Xbox One X, die uitkomt op 7 november. In dit artikel staat uitgelegd hoe je gemakkelijk je data van je Xbox One naar de nieuwe Xbox One X overzet. Ook nu al zijn voorbereidingen te treffen voor deze overstap. Meer details over de herfstupdate zijn hier te lezen en zijn terug te zien in de video hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Heb all een paar weken de update enigste minpunt is dat je extra op je vriends tab en message tab moet klikken om te kijken of er iemand online of een berichtje te versturen.
    Voor de rest prima update.

  • Precies dat! Daar ergerde ik mij ook aan. Verder wennen, maar erg vlot.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren