1. Commentaar - Kleine PS4-controller, Jesse van Dijk en de lootboxrel

Commentaar - Kleine PS4-controller, Jesse van Dijk en de lootboxrel

Eindelijk weer vrijdag dus we kunnen de voetjes om hoog gooien en genieten van een pils én Commentaar waarin we julie comments bespreken. Dit keer hebben Dennis en Martin het uitgebreid over de nieuwe kleine PS4-controller, hebben ze Tjeerd op pad gestuurd om onze Inktobertekeningen voor te leggen aan Bungie art director Jess van Dijk en gaan ze in op de lootboxrel. Oh ja, Martin laat óók nog even zijn fijne, vette, nieuwe costum Xbox One-controller zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • De XBOX controller….goede oude tijd. Ik was een 4 jarig jochie toen ik dat in mijn handen had. Ikzelf had de nieuwe versie, maar een vriend had de oude: ik kon daar absoluut niet mee overweg!
  Maar een andere vriend had thuis een N64 staan, dat was pas een onhandige controller. Pff…

 • Wat gematigd weer over de loot boxes. Hebben jullie het patent van Activision gezien? Ik denk dat ze dat niet doorgezet hebben door de kritiek, die er toen al was. Het is niet iets van de laatste tijd, maar het wordt steeds erger. Nou ja het patent is gewoon ziek.  Ik begrijp niet dat als je van games houdt, je loot boxes gaat kopen. Waarom zou je zoiets giftigs ondersteunen in een full priced retail game?  Ik begrijp wel dat als je bijvoorbeeld veel Paragon speelt en je Epic daarvoor wilt ondersteunen dat je een pack koopt, maar dat is een free to play game en de loot boxes zijn cosmetic only.

 • Loot boxes doormiddel van Micro transacties moeten ze echt mee gaan stoppen. Lootboxes doormiddel van ingame geld zoals bij horizon zero dawn en de 27ste Assassin's Creed Origins mag van mij gewoon voort blijven bestaan.

 • Liever dan nog gewoon drops zoals in MMO-games. Dan weet je ongeveer wat je kunt krijgen van een specifieke baas.

 • Precies. Gewoon een normaal systeem waarbij normaal spelen word beloond. Al die onzin met het rad voor fortuin.

 • Mja het systeem zoals bij horizon zero dawn is imho niks mis mee.

 • Lootboxen dmv ingame valuta is bijna net zo erg en mag wat mij betreft ook gelijk stoppen want je bent gewoon constant aan het gokken ook al kost het geen geld
  En maar door blijven spelen om ingame currency te verdienen om dat specifieke item te kunnen kopen die in die lootbox te krijgen is maar steeds niet wilt droppen…
  Heb liever grinden met zekerheid en garantie dan deze volledig onzekere manier van gokken en grinden pfff

 • kleine ps4 controller, de normale huidige is al zo'n klein ding!

 • Ik zou het wel cool vinden als Playstation ook met een zelf te ontwerpen controller, of nog beter, een VR bril die je kan customisen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren