1. Geen vervolg Deathrow

Geen vervolg Deathrow

SouthEnd Interactive heeft bekend gemaakt dat Deathrow géén opvolger krijgt. Het bedrijf was zeer geïnteresseerd in het maken van een tweede deel maar het origineel bracht te weinig geld in het laatje en dus heeft Ubisoft (de uitgever) gezegd geen opvolger te willen.

SouthEnd, dat onlangs werkte aan de online functie van XIII, is nu bezig met een geheim project dat niet te zien is op de aankomende E3. We zullen de titel waarschijnlijk voor het eerst op Microsoft´s X04 evenement zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • SouthEnd Interactive heeft bekend gemaakt dat Deathrow géén opvolger krijgt. Het bedrijf was zeer geïnteresseerd in het maken van een tweede deel maar het origineel bracht te weinig geld in het laatjeJa duh!!! Dat is echt een mega bout spel!!!! net als die Bruce Lee game….

 • Mmm, ik ken anders zat mensen die mega (zo niet te) enthausiast waren over Deathrow en werd zelfs door sommige als het beste Xbox spel betiteld…

 • @ Nick: jij hebt er kennelijk weinig verstand van. Ondanks dat Wouter van Halen in vroeger tijden het spel een 9,7 gaf, betekent het niet gelijk dat hij mentaal instabiel is ofzo… Het spel was gewoon heel erg goed, dat wordt alleen door weinig te kennen gegeven. Het speelde gewoon enorm lekker, en met 4 of 8 spelers tegen elkaar deathrowen is gewoon enorm cool. Zeer onderschatte titel door de consument, als je t mij vraagt. Shame, ik had best wel een vervolgje willen zien.

 • @t much: Ik heb de game zelf ook gespeeld, maar vond het erg beneden de maat…. overigens was de camerastand triest….

 • @t nick ik sluit me helemaal bij je aan deathrow was echt een bout game

  en dan druk ik me nog licht uit. het was niks wat betreft spel, en grafisch stelt het ook niets voor. Ik ben blij dat er GEEN deel 2 komt.

 • @ Nedgamer: leg uit waarom t nix was dan..

  @ nick: tis muNch! :)

 • @MisTicMac:  Klik hier om je wachtwoord terug te krijgen

  Hier kun je je wachtwoord opvragen. Heb je alsnog problemen? Mail dan Wouter van Lent (wouter.vanlent@insidegamer.nl) of Roy Abbink (royabbink@msn.com)

 • w00t… Deathrow is één van de heftigste kick ass Xperience die ik ooit heb meegemaakt.. (Na Ninja Gaiden..) Die game 0wnde de sjit man….  Had hem wel iets té hoog beoordeeld, maar ik was echt fokking enthousiast toentertijd (samen met Jordi..) :p

  -> Deathrow werd goed gehypt door ons… :P:P:P

  Weet nog wel hele discussie met de PU crew toen over het cijfer en de recensie van hun.. Was coole sjit..  Zoals Munsj al zei, deze game was zeer cool met meerdere mensen.. En dat er ook een groep is die het een klote titel vond kan wel kloppen, want veel mensen hadden het na een uurtje al gezien.. Deze titel had daarnaast ook een lange leercurve voordat je het spel echt kon waarderen..  Jammer dat er geen vervolg komt (wist ik eigenlijk al, maar goed..), had er graag één gezien. Meer moves, grotere arena's, Live!….. Ik had het wel geweten in ieder geval..  Gaat als die klaar is met werken even Deathrow weer in zijn Xbox stoppen..
 • Ik heb deze ook 2x gekocjt toen ik hem in de winkel zag liggen voor 7,50 en het is echt tof om deze game met een paar maten te system linken. Nick Ik ben het niet met je een Groetjes MisTicMacOke als je gaat system-linken kan het anders zijn, maar ik heb deze game samen met me broerke gespeelt. We vonden het beide niks aan. Als je met een stel met system link speelt kan het misschien wel wat zijn…..

  Thjah, voor 7.50 is de game het wel waard!!!  Mistic, je krijgt de groeten terug……zie je nog wel binnenkort met Counterstrike :)

 • Jammer, Deathrow was zekerrrrr vet…

 • Ja, heb daarnet nog Deathrow gespeeld. Het blijft een toppertje in de multiplayer.

 • Kan me hier alleen maar bij neer leggen toppertje en nick favo hobby is niet eens gamen he nick??? Dus verstand nee dat heeft hij niet. Groetjes weer he nick  Offtopic

  Wouter bedankt he

 • Kan me hier alleen maar bij neer leggen toppertje en nick favo hobby is niet eens gamen he nick???

  Jawel hoor, het blijft mijn hobby. Ik heb een vriendin dus thjah, soms kom ik er niet aan!! Maar dat heb ik wel over……ik game elke dag wel, maar dat alleen na mijn stage, tot een uur of 8!!

 • Wouter bedankt he  No problemo… (Neem aan dat je mij bedoeld..) :p:p  Als Southend straks echt is doorgebroken kunnen we misschien wel een vervolg verwachten.. Je weet het maar nooit in de game-industrie..  Toffe gasten trouwens bij Southend.. Ze waren dolblij met alle positieve feedback voor Deathrow toentertijd.. Was echt kleine sleeperhit voor een aantal mensen.
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren