1. Commentaar - Het is Xbox One X-week en PUBG is een megasucces

Commentaar - Het is Xbox One X-week en PUBG is een megasucces

Ja hoor: het einde is weer in zicht: weekend! Maar we hebben zoveel leuke dingen gedaan en er is zoveel nieuws geweest dat Martin en Dennis alles natuurlijk weer even door willen lopen aan de hand van jullie comments. We hebben het over de release van de Xbox One X, 4K en het feit dat PUBG maar liefst 20 miljoen keer is verkocht. Wow.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Over het stukje dat oudere Apple/Android telefoons in de loop der jaren langzamer worden gemaakt ben ik redelijk overtuigd. Mijn HTC One M8 werd zonder duidelijke reden om de paar maanden trager. Fabrieksinstellingen laden, cache legen etc etc hielp niets.
  Uiteindelijk heb ik "custom stock Android" geinstalleerd en was de telefoon weer zo snel als bij release, met zelfs een nieuwere Android versie! Het zelfde gebeurt om mijn iPad Air, maar daar kan ik lastig custom firmware op zetten om dit voor mijzelf te bewijzen.
  Dit effect merk je bij steeds meer merken, en voor mijn gevoel is dat dus ook een van de grootste vormen van "liegen naar klanten" die er bestaat. Bewust de telefoons trager maken, zodat je na je nieuwe aanschaf denk "wow, wat snel!".  Ps. Jullie hebben 1 comment behandeld.

 • Een OS-update met meer features verwacht nou eenmaal meer van de hardware. Daarentegen is wel wel gruwelijk irritant dat deze updates geforceerd worden.

 • Zoals ik aan gaf zit ik nu zelfs op een nieuwere versie van het Android OS, met ook de nieuwe features. Collega's met andere modellen Android telefoons ervaren exact het zelfde. Ik wil niet zeggen dat het echt zo is, maar mijn en andermans ervaringen wijzen toch echt die kant op..

 • Het probleem met digitaal is voor mij, dat er geen prijsconcurrentie meer is. Je hebt dan als console uitgever een monopoly positie, of je moet andere stores ook toe laten op je console. Bijvoorbeeld voor Nederland dan: Mediamarkt, GM, Intertoys etc.  Of je moet in de winkels en online (dat gebeurd ook al), een code kunnen kopen en dat winkels daar dan mee kunnen concurreren met elkaar.  Plus ik ben iemand die als een console een opvolger krijgt ik dan mij oude console verkoop, of ook spellen tussendoor verkoop, daar is nog steeds geen goed makkelijk systeem voor. Want je gaat niet je account mee door verkopen.

 • Op de PC heb je dat wel met bepaalde games.

 • bluray speler. Wie heeft er nog fysieke schijfjes voor films? En de echte diehard film kijkers die hebben al een bluray speler staan. Zou voor mij dus totaal geen gemis zijn op de ps4 pro :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren