1. Hunter Attack Chopper en Black Friday-kortingen in GTA Online

Hunter Attack Chopper en Black Friday-kortingen in GTA Online

Rockstar heeft een nieuwe update uitgebracht voor GTA Online met daarin onder andere de nieuwe FH-1 Hunter Attack Chopper.

Via de Newswire van Social Club heeft Rockstar laten weten dat er een nieuw deel van de Smuggler's Run Update is uitgebracht voor GTA 5 Online.
De nieuwe update brengt een aantal nieuwe dingen naar de game, waaronder een nieuwe gevechtshelikopter genaamd de FH-1 Hunter. De helikopter kan raketten en kogels afvuren en is voor 4.123.000 GTA$ te koop bij Warstock Cache and Carry. Tijdelijk is de Hunter afgeprijsd tot 3.100.000 GTA$.

Tussen vandaag en 27 november zijn er allerlei evenementen in GTA Online. Zo krijgen spelers wanneer ze inloggen gratis het White Jock Cranley Jumpsuit. Hiernaast heeft Rockstar zestien nieuwe Transform Races toegevoegd. Dit zijn races waarbij er de voertuigen bij sommige checkpoint veranderen, zo kan het gebeuren dat spelers in één race over het land, de zee en in de lucht racen. Bij alle Transform Races is tijdelijk dubbele RP- en GTA$ ter verdienen.

De nieuwe Transform Races zijn via de Newswire van Social Club te vinden. Door op de links te klikken zijn de races te bookmarken.

Op verschillende auto’s en onderdelen heeft Rockstar 25% korting gegeven vanwege Black Friday. Het gaat om de Progen Tyrus (Super), Dewbauchee Rapid GT (Sports), Engine- en Handling Upgrades, Brakes, Transmission, Turbo, Suspension en Spoilers.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Special Vehicle Race – ‘Redneck’, die met de Rocket Voltic gereden moet worden, en de Time Trial – ‘End To End’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Vorige week kwam Rockstar ook al met de Coil Cyclone. Een elektrische supercar, gebaseerd op de Tesla.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • Jammer dat ze nog altijd niet alle multiplayer items in single player beschikbaar maken (nog los van de DLC natuurlijk)

  • Microtransacties bevorderend!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren