1. Commentaar - Lootboxverbod, Detroit en de Grote Sinterklaas Stream

Commentaar - Lootboxverbod, Detroit en de Grote Sinterklaas Stream

Het was wederom een heftige week want de lootboxstorm is verre van overgeblazen. Een Belgische Minister wil ze zelfs in heel Europa verbieden. Ook kaarten Martin en Dennis nog even aan hoeveel zin ze in Detroit: Become Human hebben, maar het meest enthousiast zijn ze natuurlijk over de aankomende Grote Sinterklaas Stream op 1 december!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Fake Friday! Het zijn niet eens echt aanbiedingen, adviesprijs word verhoogd zodat het lijkt dat je meer korting hebt terwijl de prijs hetzelfde blijft, ik lach me dood hier!
    OT: loot boxes moeten zo snel mogelijk uit games verbannen worden, ik haat dit soort dingen, je moet het gewoon net zo makkelijk kunnen vrijspelen als dat je het kunt kopen en dat is vaak juist niet zo.
    Ik laat een game echt links liggen wanneer er loot boxes inzitten hoe lang ik er ook naar uitgekeken heb!

  • Uhh dit gaat over lootboxes, niet over BF???? Bovendien heb je daar echt scherpe prijzen, adviesprijzen worden nooit verhoogd overigens. Eerder de winkelprijzen maar heeldit weekend donderen de prijzen keihard naar beneden dus niet echt aanbiedingen? Ik weet niet waar jij kijkt hoor of onder welke steen je gelegen hebt maar zoscherp ga je ze voorlopig niet meer zien…

  • Heb gehoord dat de vs ook een onderzoek is gestart naar loot boxjes

  • Tja pleuristijd gewoon van die Sint-stream weer natuurlijk, jammer weer want zijn zat mensen die moeten werken en dan geen kans krijgen….. Beetje zonde…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren