1. IG GOTY Battle 2017 Winnaar - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

IG GOTY Battle 2017 Winnaar - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Om 0:00 uur middernacht kwam niet alleen het jaar 2017 ten einde, maar ook onze GOTY Battle 2017. Na veel games die tegen elkaar streden, stemmen van de bezoekers en discussies hebben we eindelijk een winnaar: The Legend of Zelda Breath of the Wild is de beste game van het jaar volgens de InsideGamer-community.

Met 70 tegen 30 procent heeft Breath of the Wild gewonnen van Super Mario Odyssey, twee waanzinnig goede games voor de nog geen jaar oude Nintendo Switch. Het was een lastige keuze, voor sommige members zelfs te lastig om te kunnen kiezen. Beide titels hebben de serie vooruitgeholpen, maar uiteindelijk heeft de waanzinnige vrijheid van Zelda de meeste harten veroverd. Simon noemde de game in zijn recensie bij release "weids, wonderlijk en waanzinnig", en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds waar.

Tot slot willen we iedereen bedanken voor het stemmen en discussiëren onder de battles. Laat vooral nog even weten of je het eens bent met de winnaar, of dat er een totaal andere game had moeten staan. Dat 2018 maar net zo’n mooi jaar mag worden!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • "Laat vooral nog even weten of je het eens bent met de winnaar, of dat er een totaal andere game had moeten staan."  Ik begrijp de hype en het succes van de Zelda games en het zal vast terecht zijn dat de game heeft gewonnen. Maar ik heb echt totaal niks met Zelda, alle games van de franchise opgestart maar na een dag of 3 altijd afgehaakt (A Link to the Past heb Ik wel helemaal uitgespeeld en die was dan ook wel echt goed). Ik had dan ook liever Horizon Zero Dawn, Cuphead of Super Mario zien winnen.  Maar aan de andere kant geef ik niet echt veel om GotY battles en dat zal dan ook nooit mijn eigen keus om een persoonlijke GotY te benoemen beïnvloeden. Mijn GotY van 2017 is en blijft Assassin's Creed Origins.

 • Dat laatste stukje wisten we al voordat AC uitkwam hoor. Heb je nu al zovaak gezegd:p

 • Net zoals veel mensen ook al ruim voor de release van Zelda zeiden dit word de GotY van 2017.

 • Net zoals veel mensen ook al ruim voor de release van AC Origins zeiden dit wordt Meta's GotY van 2017.

 • Ach toch staat een AC niet gelijk garant voor een GotY voor mij. In 2015 was m'n GotY dragon Ball Xenoverse en AC syndicate stond toen op een 2de plek.  Maar jullie kunnen moeilijk doen wat je wilt ik ga mijn enthousiasme over de AC franchise op geen enkele manier inperken.

 • Moet je ook niet doen. Sluikreclame, in elk ongerelateerd nieuwtje over AC beginnen en vervolgens vol in de verdediging gaan als mensen er iets over zeggen wat jou niet aanstaat - dat mag daarentegen weleens gedaan zijn zo langzamerhand.

 • Ik heb mij al 6 maanden niet schuldig gemaakt aan over AC beginnen bij een niet AC gerelateerd nieuwtje te reageren.  Sowieso in de context van dit artikel ga ik niet off topic want de vraag was specifiek "Laat vooral nog even weten of je het eens bent met de winnaar"  En ik doe sowieso niet aan sluikreclame.

 • Ik ben nu een paar uurtjes bezig en ik vind de game erg gaaf. Ik denk alleen dat de game meer lof krijgt dan dat de game verdient.

 • Beste mods, even een oprechte vraag… er zijn in het verleden op IG bepaalde members geband met de redenatie dat de mods hen op die manier 'tegen zichzelf in bescherming namen', of zo kwam het toch op mij over. Wanneer gebeurt dit voor Meta?

 • Waarom zou ik gebanned moeten worden? Ik doe niks wat ban waardig op geen één manier

 • Wat we ook kunnen doen is gewoon niet meer/minder op Meta reageren. Dan zal hij na verloop van tijd uit zichzelf minder over AC beginnen wanneer dit niet nodig is (want maar mijn mening reageert hij zo vaak omdat hij graag reactie heeft op zijn mening).  Maarja deze discussie heeft denk al 1000x plaatsgevonden in 2017, en zowel Meta als de rest van de members leert het blijkbaar toch niet.

 • Die mening mag je hebben maar ik reageer niet om een reactie terug te krijgen als ik post over AC doe ik dat omdat ik AC goed vind en de afgelopen dagen heb ik enkel AC genoemd als de context dat toe liet.

 • Ik vind dat hij hier best mag zeggen dat zijn Goty AC is. Zoveel mensen plaatsen hier hun eigen Goty, waarom zou hij het dan niet mogen doen?  Hij zeikt Breath of the Wild niet af, maar geeft gewoon zijn voorkeur. Zijn smaak in games mag dan wel wat minder zijn in mijn boekje (andersom zal hij wel net zo denken) maar ik stoor me totaal niet aan zijn posts.  Ik stoor mij wel aan mensen die vragen om het bannen van een ander IG-member zonder echte reden.

 • En genoeg mensen storen zich aan Meta. Mij maakt het persoonlijk echt geen ruk uit, hoor, ik lees zijn posts gewoon niet, maar een hoop anderen wel waar weer een hoop onrust uit voort komt. Daarnaast kan je ook niet echt zeggen dat Meta zijn best doet om die onrust te voorkomen. Ik vraag niet expliciet dat Meta geband wordt, maar wel waarom dit in het verleden wel gebeurd is bij anderen die vergelijkbaar gedrag vertoonden en bij hem niet. Het gaat mij meer om die inconsistentie en de reden(en) daarachter, niet dat Meta zonodig geband moet worden.

 • Ik moet de onrust niet voorkomen, de fout ligt in geen één geval bij mij. De laaste keer dat ik offtopic/ out of context begon over/het had over Assassin's Creed is ergens begin zomer geweest. Al die keren daarna liet de context het toe om over Assassin's Creed te beginnen.

 • Mij boeit t serieus ook niet, loop maar te ouwhoeren. Maar je kunt in praktisch iedere context het naar je hand zetten om het over AC te hebben. Dit doe je soms ook. 'Pokemon voor Switch uitgesteld' mogelijke Meta reactie ; ooh das kut, maar hopelijk nemen ze de tijd voor de game. Bij Assassins Creed Origins heeft Ubi ook langer de tijd genomen, en dit werd mijn GOTY van 2017.  Ga zo maar door, de contexten zijn er wel, maar soms verrekte vaag Meta. En daar irriteren mensen zich aan. Zoals bij twee battles die AC-loos waren, maar toch nog even AC moeten noemen in je Meta de cd Eta opmerkingen.  Nogmaals ; mij boeit t geen ene flikker, maar snap wel waar t vuren vandaan komt.

 • Dat dus benjaminben. Ik bedoel ook niet dat meta het doet om reacties te krijgen, maar dat hij wel hoopt dat mensen het met hem eens zijn en dit dus laten weten. Vaak gebeurt dat niet, en schiet hij in de verdediging.  Mij boeit het verder ook niks (meer), maar ik vind het van andere members ook irritant dat zij telkens dezelfde discussie met meta gaan voeren. Vandaar dat ik vind dat mensen minder moeten reageren op meta, en dat hij zelf eens eerlijk naar zichzelf moet zijn en toch toe moet kunnen geven dat hij graag kansen aanpakt om AC ergens bij te betrekken.

 • "Maar aan de andere kant geef ik niet echt veel om GotY battles"
  Ik waag dat te betwijfelen Meta. Je reageert wel in bijna elke battle. Dus die battles zaten echt wel hoog bij je. Bovendien trek ik in twijfel dat je niet aan sluikreclame doet. Je hebt het wel erg vaak over AC: O als het een andere battle betreft…
  Even teruglezen:  Finale battles:
  Ik stem op Super Mario Odyssey maar ik denk dat Zelda er met super gemak over heen walst.  Sowieso zijn het beide niet mijn persoonlijke GotY van 2017 die eer gaat voor mij naar Assassin's Creed Origins op de voet gevolgd door Horizon Zero Dawn  1/2 finales (NieR - Mario)
  Super Mario Odyssey  1/2 finales (Cuphead - Zelda)
  Cuphead, veel meer originaliteit en veel mooiere stijl.  1/4 (Mario + Rabbits - NieR)
  Mario + Rabbids: Kingdom Battle omdat Xcom-like gameplay awesome is.  1/4 (RE 7 - Mario)
  Hmm horror vs Mario… Dan moet ik net zoals gisteren zeggen ik ga voor het verliezende team of te wel Resident Evil 7.
  Als RE7 wint eet ik m'n disc van Assassin's Creed 3 op.  1/4 (Zelda - Horizon Zero Dawn)
  Wederom ga ik voor het verliezende team of te wel Horizon Zero dawn.
  Ik eet m'n disc van. Assassin's Creed 2 op als Horizon Zero Dawn gaat winnen.  Voor mij is Assassin's Creed Origins en als die het niet zou zijn dan zou Horizon Zero Dawn de beste uit z'n genre ( open wereld games) zijn.  1/4 (South Park - Cuphead)
  Hoewel ik Cuphead ik echt geweldig vind, heb ik mij ook heel erg vermaakt met South Park The Fractured But Whole en south park ( en Ubisoft) verdient het om in iedergeval nog een stap verder te komen.  De overige battles reageer je ook bijna allemaal op en bij de volgende battle ging het ook weer over AC: Origins.  1/8 (Mario+ Rabbids - PUBG)
  Als ze die fout nu ook nog effe maken met Assassin’s Creed Origins dan stop ik met klagen

 • Niks in die opsomming altijd mijn eerste post en de daarop volgende posts van mij onderuit.

 • Wat…?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren