1. Update: Chinese website lekt nieuwe versie van Xbox Elite Controller

Update: Chinese website lekt nieuwe versie van Xbox Elite Controller

Update: De Microsoft Insider Thurrott heeft de details van de uitgelekte nieuwe versie van de Xbox Elite Controller bevestigd. De website voegt er nog aan toe dat er een soort hoes komt waar de controller zich na het spelen in kan opladen.

Origineel bericht: Het lijkt er op dat er een nieuwe versie uit gaat komen van de Xbox Elite Controller . De Chinese website Baidu heeft foto's en technische informatie gelekt van de controller.

Volgens de gelekte foto's zijn de controller, thumbsticks en de algemene kenmerken compleet vernieuwd en heeft het een Bluetooth-ondersteuning met Windows 10. Tevens wordt de controller geleverd met oplaadbare batterijen.

Verder heeft deze Xbox Elite Controller kennelijk een Type-C USB en een Mag-Safe oplaadpoort.

De originele Elite-controller kwam in 2015 uit en heeft vier extra schouderknoppen en een nieuwere D-pad. Ook zijn de bestaande schouderknoppen vast te zetten en heeft de controller een gevoeligheidsinstelling voor de thumbsticks.

Verder kwam vandaag het nieuws naar buiten dat de originele 'Duke' Xbox-controller vanaf maart zijn comeback maakt voor Xbox One . De 'Duke' was de originele controller voor de eerste Xbox. Het apparaat is een stuk groter dan controllers zoals wij die nu kennen. Later bracht Microsoft de S-controller uit voor Xbox, die de basis heeft gelegd voor later de 360- en One-controller.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • USB-C en ingebouwde accu zouden goede verbeteringen zijn. Grootste klacht bij mij is het loslaten van de grips, dus hopelijk letten ze daar ook wat beter op.. Hoef ik niet met lijm aan de slag.

  • Gewoon minder vaak je controller gooien.

  • Vind het sowieso niet van deze tijd dat Xbox One controllers niet standaard geleverd worden met accu. En iedereen maar klagen over de prijs van een setje joycons, terwijl je voor een Xbox One controller met play & charge kit net zoveel kwijt bent.

  • Waarom zou je in hemelsnaam die enorme, lompe Duke controller willen hebben?

  • Nostalgie? Verder zou ik 't echt niet weten… Wellicht speelt de controller best fijn, aangezien m'n handen nu een stuk groter zijn dan destijds!

  • De Duke is misschien wel de meest achterlijke standaard controller ooit. Er waren alleen maar klachten over.    Kan mij ook niet voorstellen dat iemand dat geval, want dat was het, fijn vond in die tijd.

  • Take my money!

  • Dat one

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren