1. Update voor Fortnite: Battle Royale brengt nieuwe potion en autorun

Update voor Fortnite: Battle Royale brengt nieuwe potion en autorun

De zogeheten Chug Jug zorgt ervoor dat spelers bij het innemen, wat vijftien seconden duurt, maximale Health en Shield krijgen en komt met de 2.3.0-update die vandaag online komt.

Naast de Chug Jug brengt de nieuwe update ook andere dingen naar Battle Royale. Zo is er autorun toegevoegd aan de spelmodus. Tijdens het spelen kan deze funtie geactiveerd worden door op een controller dubbel te klikken op de linker-stick en op pc via de NumLock -en =-knop. Naast AutoRun kunnen spelers op een console nu de keuze maken om Aim Assist aan te houden of uit te schakelen.

Verder zorgt de update ervoor dat spelers meer loot kunnen vinden in Haunted Hills, partyleden gemute kunnen worden, is de nauwkeurigheid van de boog bij het gooien van een granaat verbeterd, krijgen spelers geen progressie voor Challenges of Awards wanneer zij het spel verlaten voordat zij geëlimineerd zijn of gewonnen hebben en zijn er wat bugs opgelost, zoals het kunnen slopen van Minecarts in Shifty Shafts.

Een week geleden kwam er een map-update uit voor Fortnite: Battle Royale. Deze update zorgde ervoor dat de map verdeeld is in verschillende unieke biomes en plaatste nieuwe points of interest in het westen van de map. Zo zijn de gebieden Shifty Shafts, een soort mijnschacht, Tilted Towers, een stad met vele gebouwen, Snobby Shores, een villawijk, Haunted Hills, een spookachtig gebied, en Junk Junction, een autokerkhof, toegevoegd aan de westkant van de map.
Fortnite: Battle Royale is gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • He toevallig, vorige week is auto-run voor PUBG uitgekomen. Deze games kunnen mooi bij elkaar afkijken.

 • Helemaal mooi toch? Als ze beide de goede dingen van elkaar kopieren? Meer fun voor iedereen.

 • Precies!

 • auto-run was er al een heel lang. Toen ik het voor het eerst speelde hadden ze het al en dat was in juli 2017

 • Op de console in ieder geval vorige week. ;)

 • Hoe lang duurt t voordat het geüpdatet is

 • Goede vraag! Ik moest ff zoeken maar heb het uiteindelijk gevonden na intensief speurwerk. Ik citeer uit de eerste alinea:  "met de 2.3.0-update die vandaag online komt."  Graag gedaan.

 • Ahh nicee en wanneer denk je dat die update online is

 • Gast…

 • lol

 • Zoek nog een goede speler op ps4 heb bijna 100 wins als je nog iemand zoekt add tomdejongebier

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren