1. Secret of Mana-producer heeft plannen voor nieuwe Mana-game

Secret of Mana-producer heeft plannen voor nieuwe Mana-game

De producer van Secret of Mana wil een nieuwe Mana-game maken en wil deze misschien naar de Nintendo Switch brengen.

In een interview met Dualshockers vertelt producer Masaru Oyamada over zijn plannen voor een nieuwe Mana-game. Dit is Oyamada van plan sinds hij producer werd van de Mana-serie, maar omdat er al een lange tijd geen nieuwe titels voor zijn gemaakt werken ze eerst aan een remake van Secret of Mana. Toen Dualshockers vroeg of de nieuwe Mana-game naar de Switch komt antwoordde hij als volgt: "Aangezien mensen zoveel passie voor het platform hebben is het moeilijk de Switch niet te zien als een optie voor alle toekomstige projecten."

De originele Secret of Mana is een cultklassieker die uitkwam in 1993 werd uitgebracht in Japan als Seiken Densetsu Tsú. Het is een jrpg die niet gebruikmaakt van turn-based gevechten.

De remake van de Secret of Mana verschijnt 15 februari voor pc, PlayStation 4 en Vita. Oyamada vertelt aan USGamer dat ze "ervan bewust zijn dat mensen een Switch-versie willen en we proberen te kijken naar de mogelijkheden in de toekomst, hoewel niets is bevestigd of gepland".

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Perfect voor de Switch! Ik zie ook graag de collectie uit Japan in de EU verschijnen.

 • Nieuwe gameplay van de Secret of Mana remake!
  https://www.youtube.com/watch?v=2Hr35…  Ziet er steeds beter uit. Eerste wat ik ga doen als ik de remake start: stemmetjes uit! Ook al hoop ik dat de stemmetjes van de cutscenes aan kunnen blijven en de stemmetjes tijdens de gevechten uit.

 • Het ziet nog steeds hetzelfde eruit als Adventure of Mana , wat leuke game was. Deze game vind ik met het huidige prijskaartje te duur.

 • Adventure of Mana is uit dezelfde serie en de graphics van de remakes lijken op elkaar.. maar kwalitatief is er een flink verschil tussen deze 2 titels.  Edit: ik had het op een site gepre-orderd voor iets onder de 30 euro. Gemiddeld in NL is het 35. Vind ik persoonlijk wel passend bij deze game. Adventure of Mana zou ik maximaal 10 tot 15 euro voor overhebben :p

 • Ik zou deze game zo graag voor de switch willen hebben. Zou meteen de collectors edition halen. Die Mana collection is voor de switch in het westen zou ook vet zijn.

 • Just bring me a new Chrono game pleaseeeeee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren