1. De duistere straten van Londen in Vampyr-webserie deel 2

De duistere straten van Londen in Vampyr-webserie deel 2

De tweede aflevering van de Vampyr-webserie focust op de gebieden waar het spel zich af kan spelen en de achtergrondmuziek.

Vampyr zal zich afspelen in vier gebieden: Whitechapel, waar de immigranten zitten, de East End Docks waar veel criminaliteit is, het ziekenhuis waar Jonathan werkt en de West End, waar de rijken wonen. De ontwerpers maken gebruik van de donkere omgevingen om vormen onduidelijk te maken. Zo blijven spelers in twijfel of een silhouet een vriend of een vijand is.

Ook willen ze met de omgeving en muziek Jonathans eenzaamheid en innerlijke strijd reflecteren. De dokter weet in ieder geval aan het begin niet wat hij is en voelt zich geïsoleerd van de rest van de wereld. Bovendien moet hij eens in de zoveel tijd bloed hebben, waarvoor hij iemand moet vermoorden terwijl hij juist mensen wil genezen.

Dit is de tweede van de vier afleveringen die uit gaan komen en daarmee zijn we dus alweer op de helft. Klik op deze link voor aflevering één. De release voor Vampyr staat gepland voor de lente van dit jaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Lijkt me een hele mooie duistere game te worden.
    Gaan we zeker in de gaten houden!

  • Heerlijke sfeer heeft deze game zeg. Laat maar komen !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren