1. New Game Plus-modus komt naar Assassin's Creed Origins

New Game Plus-modus komt naar Assassin's Creed Origins

Spelers kunnen opnieuw beginnen in Assassin's Creed: Origins met de aankomende New Game Plus-modus.

Dit is nog niet officieel aangekondigd door Ubisoft, maar een Community Manager bevestigde het gisteren op het forum van de uitgever. Meer informatie heeft hij nog niet vrijgegeven, maar hij zegt dat ze binnenkort meer hebben om te vertellen.

Vorige week dinsdag kwam ook de eerste grote dlc voor Origins uit. Hierin zit een nieuw verhaal en wordt de level cap verhoogd. Binnenkort lees je op InsideGamer hoe deze dlc in de smaak is gevallen bij onze recensent.

Assassin's Creed: Origins gaat terug naar oud Egypte en vertelt het begin van de Brotherhood. Ubisoft nam een pauze van hun jaarlijkse uitgave van Assassin's Creed-games om meer aandacht in dit deel te stoppen en dit leverde een hoog cijfer op.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Dit mogen ze van mij toevoegen in iedere singleplayer game, heerlijk als je een game nog een keer voor het verhaal wilt uitspelen.

 • Snap alleen niet dat de DLC wordt gereviewd door gamer.nl en niet door insidegamer.nl

 • 4 uurtjes en je hebt alles gehaald. Teleurgesteld in die dlc :(

 • Nice, zodra ik weer bij dit deel ben beland ga ik zeer zeker de New game plus opstarten.

 • Ik had ook eigenlijk niks anders verwacht van IG's grootste AC fan.  Ben zelf niet zo van de new game+, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen, graag een extra uitdaging willen.

 • Op nightmare spelen heeft niet veel nut want echt uitdagend is het eerlijk gezegd niet. Al vind ik de game sowieso niet de moeite om nogmaals uit te spelen. Had laatst een missie waar (volgens mij) de moeder van een kind was vermoord waar het kind vervolgens in totaal emotieloze stand "oh no…" roept. Ik kan die "diepgaandheid" echt nergens vinden meta, het spijt me.

 • En toch is diepgaandheid zeker aanwezig. Meeste side quests ontstijgen het niveau simpele fetch quests en het gross vertelt een interessant verhaal

 • Ben het daar niet geheel mee eens. Zelf ben ik een enorme fan van Assassins Creed; elk deel dat uitkwam heb ik zonder aarzelen gekocht en met veel plezier uitgespeeld. Ik vind het heerlijk om door de werelden te lopen en het verhaal te ervaren. Toegegeven, deze verhalen zijn niet altijd even origineel: iemand wie je eerst vertrouwde, blijkt uiteindelijk een vijand te zijn. Het is een formule die werkt, maar die mij niet (meer) van mijn stoel doet vallen.  Wat de side-quests betreft: ook hier vermaak ik mij prima mee. Diepgaand - of van hetzelfde soort als The Witcher 3 - zou ik ze echter niet willen noemen. Zojuist toevallig 'De Goede Romein' uitgespeeld: een opzichter is een meetinstrument kwijt en deze moet ik terughalen. Een leuke missie, maar wel een standaard missie, waarvan er zovelen zijn in AC. Sommige missies geven inderdaad een mooi verhaal, maar over het geheel gezien blijven het voor mij simpele fetch of assassination quests (waar ik enorm van geniet!).  Ik wil je/ jullie aanraden het volgende filmpje te kijken. Dit filmpje is van iemand die aanvankelijk erg negatief was over AC Origins. Na een tijdje werd hij echter een grote fan. Hij legt heel goed uit waarom (en wat er scheelt aan Origins):  https://www.youtube.com/watch?v=-Qw3-…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren