1. PS4-versie Call of Duty: WW2 ontvangt vandaag The Resistance - Trailer

PS4-versie Call of Duty: WW2 ontvangt vandaag The Resistance - Trailer

PS4-gamers met Call of Duty: WW2 kunnen vanaf vandaag The Resistance-dlc kopen. Er is een trailer van de uitbreiding uitgebracht.

De live action trailer is vooral om de juiste toon te zetten en draait niet echt om de inhoud van de dlc. Naast twee nieuwe maps voor de multiplayermodus, Valkyrie en Anthropoid, en een remake van een map uit Modern Warfare 3, Occupation, bevat de dlc ook een War Mode-map, Operation: Intercept, en een nieuwe Nazi Zombies map genaamd The Darkest Shore.

De dlc is vanaf vandaag te koop (of beschikbaar voor seizoenspashouders) op PlayStation 4. Vanwege een exclusieve deal met Sony komt de dlc een maand later naar pc en Xbox One. Hieronder is ook een vorige week verschenen gameplaytrailer van de dlc te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren