1. Sea of Thieves bèta-spelers kunnen nog eventjes te water

Sea of Thieves bèta-spelers kunnen nog eventjes te water

Rare maakt met een tweet bekend dat de technische problemen voor de Sea of Thieves-bèta zijn verholpen.

Eerder ervoeren bèta-testers van Sea of Thieves verschillende technische problemen met inloggen. De game gaf aan dat ze niet geautoriseerd waren om het spel te spelen. Er waren drie mogelijke redenen aangegeven: 'er is op het moment geen speelsessie', 'de gamertag is niet geautoriseerd' of 'er is een andere gamertag ingelogd die geen toestemming heeft'. Ondertussen is het probleem opgelost en kunnen spelers weer aan de slag.

Eerder deze week is de bèta verlengd vanwege andere problemen. Toen kon men niet inloggen omdat ze 'te vroeg' zouden zijn. Volgens Rare is alles nu opgelost en kunnen alle spelers gewoon weer het ruime sop op. De bèta loopt nog tot en met morgenochtend 09:00 uur Nederlandse tijd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Iemand enig idee of je character level en vrijgespeelde items behoud of dat alles verloren gaat na de beta?

  • Bij beta's gaat dat altijd verloren. Lijkt mij dat dat hier niet anders zal zijn.

  • Niet altijd het geval, maar vaak wel. Ik heb mijn kaarten na de wijziging van closed naar public beta bij Gwent mogen houden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren