1. Hints voor de Kraken opgedoken voor piratengame Sea of Thieves

Hints voor de Kraken opgedoken voor piratengame Sea of Thieves

Een dataminer graaft hints op over de aanwezigheid van de Kraken in piratengame Sea of Thieves.

De hints zijn gevonden door vJoeyz, die het deelde op Reddit . Hij dook in de code van de Sea of Thieves-gesloten bèta. Hier vond hij onder andere dat individuele tentakels dood kunnen gaan en dat het raken van een kanonsschot een geluidseffectje heeft. Ook vond hij geluidseffecten voor een 'underwater powerslam'.

Een eerdere datamine bracht het bestaan van de Kraken al boven water. Toen vond vJoeyz dat het monster zijn tentakels om schepen heen kan wikkelen en ze onderwater kan trekken. Ook kan hij spelers opzuigen en uitspugen.

Vorige week werd de gesloten bèta verlengd om te compenseren voor een bug die voorkwam dat er gespeeld kon worden. Inmiddels is de bèta al verlopen.

Sea of Thieves wordt een mmo waarin spelers samenwerken om een schip te besturen en allerlei avonturen beleven. Het speelt zich af in de hoogtijdagen van het piratenleven. De kracht achter Sea of Thieves is de aparte manier van samenwerken: iedere speler heeft zijn eigen taak en is afhankelijk van zijn of haar crewgenoten om verder te komen.

Het spel komt uit op 20 maart 2018 voor pc's met Windows 10 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Dit zijn echt waardevolle toevoegingen, dit soort gevechten. Maar met 1 Kraken fight ga je het niet redden. Hopelijk zijn er nog meer van dit soort extra elementen in de wereld van SoT, naast de bekende gameplay uit de beta. Fingers crossed.

  • Ik hoop het ook. Want dan regel ik een xbox

  • En weer streamen? ;) Je YouTube kanaal was zo nu en dan best vermakelijk, waarom ben je gestopt? Dacht dat er een capture card voor de switch aankwam!

  • Haha nee niet meer streamen. Was er op een gegeven moment klaar mee. Om de goede kwaliteit te leveren had ik veel meer apparatuur nodig maar dat werd me gezien het aantal kijkers te duur

  • Zou niet teveel hopen spel is nog heeeel leeg.. echt weinig te doen.. ik zou een paar jaar wachten en dan mischien heb je iets leuks…

  • Dit zou toch wel heel vet zijn!

  • DOA

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren