1. Aankomende Sony-headset brengt noise-cancelling naar PS4

Aankomende Sony-headset brengt noise-cancelling naar PS4

Sony kondigt een nieuwe Golden Wireless Headset met noise-cancelling aan voor de PlayStation 4 en Ps VR.

De nieuwe Gold Wireless Headset is geschikt voor zowel PlayStation 4 als PlayStation VR. Op de blog geeft Sony een beschrijving van het apparaat. Het heeft "alles waar jullie van hielden bij de Wireless Stereo Headset 2.0 en bouwt daarop voort met een nieuw uiterlijk en verfijnde over-ear cushions en verborgen noise-cancelling-microfoons".

Met een kabeltje kan de koptelefoon gekoppeld worden aan PlayStation VR en mobiele telefoons. Bovendien is de headset ontworpen om comfortabeler te zijn bij gebruik van PlayStation VR.

Gebruikers kunnen een gratis Headset Companion-app downloaden en gebruiken in combinatie met de Gold-headset of de al bestaande Platinum-headset. Met de app kunnen spelers het geluid aanpassen met "custom audio-modi voor de grootste aankomende PlayStation 4-titels". Een aantal presets zouden audio-kwaliteit moeten verbeteren.

Een prijs of specifieke releasedatum is nog niet bekend. De huidige versie kost rond de 78 euro. Sony brengt de Gold Wireless Headset "binnenkort" uit.

Ook werd er op een Bulgaarse retail-website de bundel voor God of War gelekt. Er zijn geen plaatjes, dus hoe de PlayStation eruit ziet is nog niet bekend. Wel staat er een prijs bij van 919 Lev, ongeveer 470 Euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Zo’n headset gebruiken voor voicechat is leuk voor je omgeving als je niet alleen woont.. :’)

  • De mijne heeft zijn beste tijd gehad. Maar even braaf wachten op deze.

  • Ziet er weer goed uit !
    Ben benieuwd :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren