1. Ontslagen gevallen bij Dead Rising-ontwikkelaar

Ontslagen gevallen bij Dead Rising-ontwikkelaar

Er zijn een aantal ontslagen gevallen bij Capcom Vancouver.

"Er heeft een herstructuering plaatsgevonden waarbij ongeveer dertig procent van de studio ontslagen is, als onderdeel van de reguliere beoordeling van aankomende projecten en studiodoelen. Het team blijft hard werken aan ondersteuning voor het recent uitgegeven Puzzle Fighter op mobiel en de Dead Rising-reeks", aldus Capcom.

Volgens Kotaku zouden er zo'n vijftig mensen zijn ontslagen en zou de studio de ontwikkeling van een nieuwe, nog niet aangekondigde Dead Rising-game terug hebben geschaald. Daarnaast zou een game compleet geannuleerd zijn.

Capcom Vancouver stond bekend als Blue Castle Games, de studio achter de honkbalgame The Bigs. In 2010 werd de studio gekocht door Capcom en begon het aan Dead Rising 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dead rising was voor mij de allereerste keer leuk, de delen daaropvolgend vond ik geen ruk meer aan. Zie liever een serieuze survival-game in een zombie apocalyps. State of Decay vond ik om die reden echt vet.

  • Misschien word Days Gone wel wat voor jouw

  • Dat hele zombie zooi mag van mij wegrotten en nooit meer terugkomen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren