1. Puyo Puyo Tetris komt mogelijk naar Steam

Puyo Puyo Tetris komt mogelijk naar Steam

Sega is flink aan het hinten op Steam naar een pc-versie van Puyo Puyo Tetris.

Het bedrijf plaatste op de Steam-pagina's van onder andere Vanquish, Bayonetta, Jet Set Radio, Sega Bass Fishing en Alpha Protocol posts waarin met leestekens diverse personages en figuren uit de puzzelgame worden getoond.

Het bedrijf heeft de pc-versie nog niet officieel aangekondigd, maar Sega heeft er de laatste tijd een handje van om te hinten naar pc-ports. Zo werd afgelopen april een 8-bit versie van Bayonetta voor pc uitgegeven voordat de game zelf naar Steam kwam en werd in die game ook al gehint naar een Vanquish-port.

Puyo Puyo Tetris is een populair puzzelspel waarin de puzzelaars Tetris en Puyo Puyo gecombineerd worden. Beide puzzelgames zijn echter ook los te spelen. Het spel is al op diverse platforms beschikbaar, waaronder PlayStation 4 en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mmmmmmm PC master race krijgt de titels waar console gamers uiterst jaloers op kunnen zijn *sarcasm*

  • Dit nieuws is toch wel het hoogtepunt van mijn dag haha

  • Wow Tetris, fucking boooooooooooorrring

  • Apart volgens mij was hij op de ps4 alleen fysiek te krijgen en nu op de pc wel te downloaden. Af en toe eventjes tussendoor vind ik het wel leuk om te spelen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren