1. Actie-rpg The Surge krijgt een vervolg

Actie-rpg The Surge krijgt een vervolg

The Surge 2 is aangekondigd door uitgever Focus Home Interactive en ontwikkelaar Deck 13. Dit is een vervolg op de actie-rpg uit 2017.

De officiële Facebook-pagina van The Surge toont de enige afbeelding die vooralsnog beschikbaar is geteld. Tevens is er een korte omschrijving geplaatst over The Surge 2: "Met grotere en ambitieuzer level design, wredere combat en een uitgebreid ledemaat-targeting-systeem, heb je het nog grotere arsenaal en verschillende vaardigheden nodig om de nieuwe vijanden en bazen te overmeesteren.

Meer informatie wordt vandaag of morgen onthuld tijdens een evenement van de Franse uitgever Focus. The Surge 2 moet in 2019 verschijnen voor consoles en pc. Welke consoles dit gaan worden is nog niet bekend.

De eerste Surge verscheen in mei vorig jaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In onze review omschreef Bert dat Deck13 een game aflevert die op het gebied van gameplay wellicht lijkt op de bekendere Souls-serie, maar ook zeker op eigen benen kan staan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Nice! ik hoop dat ze iets aan het aantal wapentypes doen en ook een ranged optie toevoegen.

  • Epic!!
    Hoop dat het iets uitgebreider wordt maar de game is geweldig.
    Lords of the fallen was een beertje stroef en voelde een beetje rip off, maar the surge is lekker vlot en speelt lekker orgineel met dark souls genre.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren