1. Speel Cities: Skylines tijdelijk gratis op Steam

Speel Cities: Skylines tijdelijk gratis op Steam

Mocht je zin hebben in een goede citybuilder, dan kun je vanaf nu tot en met zondag gratis aan de slag met Cities: Skylines op Steam.

Iedereen met een Steam-account kan de kritisch bejubelde game dus gratis uitproberen. Daarbij kan met de game met 75 procent korting kopen tot 12 februari. Daardoor kost de game 6,99 euro.

Zelfs de Deluxe Edition van het spel is met 75 procent korting te koop, wat neerkomt op een totaalprijs van 9,24 euro. Ook diverse andere pakketten en uitbreidingen voor de game zijn met korting te koop. Bekijk alles op de Steam-pagina.

Cities: Skylines verscheen in 2015 en werd geprezen om zijn realistische weergave van steden en hun infrastructuur. Er zijn inmiddels al diverse uitbreidingen voor verschenen. Naast een pc- en Mac-release kwam de game in 2017 ook uit op PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Topgame _O_

  • Ja! Voor mensen die twijfelen, echt een moment in te stappen. Laat die deluxe editie trouwens voor wat het is en investeer het in de prima uitbreidingen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren