1. Dragon Ball FighterZ glitch maakt tegenstander van Tien onzichtbaar

Dragon Ball FighterZ glitch maakt tegenstander van Tien onzichtbaar

Een zeldzame glitch in D ragon Ball FighterZ is gespot, waardoor tegenstanders onzichtbaar worden.

Door een combinatie van een aantal aanvallen uit te voeren kan men zijn tegenstander onzichtbaar maken. Deze glitch is vooralsnog alleen mogelijk wanneer met het personage Tien wordt gespeeld. YouTuber RZampa demonstreert in een video hoe deze glitch geactiveerd moet worden. De opzet voor de glitch is vrij specifiek, aangezien Tien een level 3 Super moet ontketenen terwijl de assist van Android 21 aan moet staan bij de tegenstander. Daarnaast spelen er nog een aantal andere variabelen om de glitch te activeren.

Deze game wordt tevens gespeeld tijdens de Evo 2018 vechtkampioenschappen in Las Vegas. Of spelers gebruik mogen maken van de glitch is onbekend, maar wellicht is tegen die tijd de bug al opgelost. Hier is de volledige line-up van games te vinden die worden gespeeld 3 tot en met 5 augustus. Dragonball FighterZ is een van de nieuwkomers voor het toernooi.

Of en wanneer de glitch wordt verholpen door ontwikkelaar Arc System Works is niet bekend. In onze review kan worden gelezen waarom Dragon Ball FighterZ de beste Dragon Ball-game ooit gemaakt is.


Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Wauw! Wat boeiend

  • Belangrijk genoeg om te reageren ?

  • je tegenstander ontzichtbaar maken lijkt mij nou juist best wel onhandig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren