1. Dreams-spelers kunnen in de toekomst PSVR-games maken

Dreams-spelers kunnen in de toekomst PSVR-games maken

Het moet uiteindelijk mogelijk zijn om PSVR-achtige ervaringen te maken in Dreams, de aankomende artistieke PS4-game van MediaMolecule. Dat laat gamesmagazine Edge weten.

Vorig jaar liet Sony al weten dat er enige vorm van PSVR-ondersteuning zou zijn voor de game. Edge brengt nu preciezere informatie. In de game kunnen spelers hun eigen dromerige landschappen vormgeven en die vervolgens in op games lijkende ervaringen veranderen. Dit kan dus ook allemaal bekeken en gespeeld worden in PlayStation VR en vervolgens online gedeeld worden.

Het magazine laat daarbij wel weten dat deze optie niet tijdens de lancering van de game beschikbaar is. Vr-ondersteuning moet "ergens in de toekomst" beschikbaar komen.

De nieuwe game van de makers van LittleBigPlanet moet ergens dit jaar uitkomen. Het spel is exclusief voor PlayStation 4 in ontwikkeling.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Gaaf, er zullen vast enkele creatieve geesten zijn die pareltjes zullen ontwikkelen :D

  • Klinkt goed !

  • Owla sound good!!!

  • Ik voel dit juist helemaal niet. Alleen de termen al in dit berichtje. 'PSVR-achtige ervaringen', 'enige vorm van VR ondersteuning', 'op games lijkend'. Weet niet of dit ongelukkige vertalingen zijn, maar klinkt halfbakken.

  • En daar komt creativiteit dus om de hoek kijken..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren