1. Monster Hunter: World tikt de 6 miljoen aan

Monster Hunter: World tikt de 6 miljoen aan

Monster Hunter: World is wereldwijd 6 miljoen keer is verscheept, zo kondigt Capcom aan in een persbericht. Drie dagen na de release van de game had Capcom nog aangekondigd dat ze 5 miljoen exemplaren hadden verscheept.

Monster Hunter: World heeft uit alle Capcom-titels het snelst de 6 miljoen aangetikt. Het aantal verscheepte kopieën is inclusief alle digitale downloads. Zo valt te lezen in een persbericht op Capcom Investors Relations-website.

Uit de laatste cijfers van Media Create valt te lezen dat 1,591,356 kopieën bestemd waren voor de Japanse markt.

Capcom heeft in hetzelfde persbericht bekendgemaakt dat een nieuwe update wordt doorgevoerd. Op de PS4 is dit versienummer 1.05 en op Xbox One is dit 1.0.0.10. Alle veranderingen zijn hier te lezen.

Daarnaast wordt de eerdere Horizon Zero Dawn crossover-quest vervolgd. Met deze quest kunnen de benodigde materialen worden verzameld waarmee de armor en boog van Aloy kunnen worden gemaakt. Deze quest is exclusief beschikbaar voor de PS4.

Monster Hunter: World verscheen 26 januari voor de PS4 en Xbox One. Een versie voor de pc is deze herfst beschikbaar. In onze review lees je waarom we deze game aan alle soort gamers aanbevelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Mooie score na een week of twee. Lijkt op een geslaagde 'verwestering' van de franchise, hij slaat hier ook goed aan.

 • Agreed :D Perfecte vervolg op een al degelijke franchise.Ben erg blij dat de game aantrekkelijker is gemaakt voor het grote publiek, maar nogsteeds zijn eigen smoelwerk heeft behouden. Go, Monter Hunter!!!!

 • Jammer dat het nog zo lang duurt voordat de PC versie uit is.

 • Ja echt he. Zit sterk te overwegen om een ps4 pro te halen. Met als excuus dat ik dan ook wat interessante exclusives kan spelen.



  Mooi dat de game zo goed aanslaat!

 • Ik speel de game op de ps4 pro, en het loopt echt smooth, geen framedrops terwijl mijn maten het soms wel hebben op hun 1ste generatie ps4.

 • Ik heb nooit framedrops op mijn "oude" ps4 maar wat ik wel vervelend vind is dat de PlayStation soms heel hard aan het blazen is. Maar ik heb gehoord dat Pro mensen dat soms ook hebben.



  OT:
  Ik vind de game een beetje tegenvallen. Iedereen was super enthousiast over de game maar ik vind dat er een hoop "frustraties" in zitten. Zo vind ik de instapdrempel van de game wel heel erg hoog. In het begin snapte ik er zo weinig van dat ik eigenlijk geen zin meer had. Daarnaast zijn sommigen "missies" zo verschrikkelijk nutteloos/saai en is het samen uit willen spelen met een maat verschrikkelijk omslachtig. Zo kan je pas samen spelen als je beide de cutscene van een missie al gezien hebt. Slaat echt helemaal nergens op.



  Maar goed. Nu heb ik wat tips gekeken op YouTube m.b.t. wapen gebruik, en vind ik het wel tof om samen met anderen een monster te slopen. Maar toch had ik meer verwacht.

 • Mijn ps4 pro blaast totaal niet zo hard, ik hoor em zelfs amper tijdens het spelen van monster hunter.

 • En terecht wat een monsterlijk lekkere game. Ik tik al bijna de 70 uur aan in dit spel en ben nog niet eens aan het einde van het verhaal. Nu nog even het online gebeuren beter laten werken en dan ben ik helemaal blij. Top game.

 • Veel Destiny 2 spelers zijn al overgestapt. Goede zaak, een game die het goed doet moet beloond worden.

 • Klopt, ben dr 1 van. Wat een deceptie was Destiny 2.

 • Wat ik niet begrijp is waarom.mensen deze vergelijken met Destiny, fps fanaten kunnen toch echt niet om met de combat sie Monster Hunter heeft, totaal verschillende games.

 • Wss omdat het beide lifestyle games zijn, alleen slaagt monster hunter erin om het beter te doen dan destiny en The division. Ijezelf speelde superveel destiny 2, maar kreeg op een moment het gevoel dat ik steeds hetzelfde aan het doen ben, en dat gevoel heb ik dus niet bij monster hunter, topgame echt waar. Alleen mogen ze het online gebeuren beter maken, zodat je snel en makkelijk vrienden kunt inviten en joinen. Heeft iemand een idee of capcom ermee bezig zijn?

 • Ik ben wel benieuwd hoeveel er nou daadwerkelijk verkocht zijn in het westen. De Japanse cijfers zijn erg goed en zijn dus ook echt sold. Npd cijfers duren nog een maandje dan kunnen we zien of het ook een hit is in het westen.



  Ik gok op 1 miljoen in de States, wat erg goed zal zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren