1. Atari laat meer weten over RollerCoaster Tycoon voor Switch

Atari laat meer weten over RollerCoaster Tycoon voor Switch

Atari maakt meer bekend over de aankomende Switch-versie van RollerCoaster Tycoon.

Eind januari begon Atari een crowdfundingcampagne voor een Switch-versie van Roller Coaster Tycoon. Toentertijd was enkel bekend dat de game in ieder geval een Tycoon Career Mode gaat krijgen, waarbij spelers een zo groot mogelijk pretpark moeten bouwen en managen terwijl er gelet moet worden op de financiën. Tevens krijgen spelers te maken met verschillende scenario's en wordt Sandbox Mode beschikbaar, waarin spelers met alle middelen uit het spel hun eigen gang kunnen gaan.

Nu zijn er meer details bekend over het spel. Naast de drie gamemodi zullen er zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen en ruim vijftig kleuren om ze naar eigen smaak te verven. De verschillende achtbanen zijn Hout, Staal, Gevleugeld, Hyper, Omgekeerd, Duik en Versneller. Ook krijgen ze allemaal een Ride Cam om een goed te kijken hoe goed de bezoekers zich vermaken.

Verder zijn er vier gebieden die allemaal gevormd kunnen worden door de spelers. De Alpen, een oase, een canyon en een tropisch gebied. Tenslotte zijn er meer dan 120 ritjes, restaurants, winkels en dergelijke om het park mee te vullen. Op de website zijn nog meer details te vinden.

Atari heeft aangegeven de Switch-versie van RollerCoaster Tycoon nog in 2018 uit te willen brengen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ride cam? Het wordt dan iig geen RCT Classic game, jammer

  • Heel vet

  • 7 verschillende soorten achtbanen klinkt niet als bijzonder veel. Wellicht dat er met (gratis) updates nog een paar toegevoegd kunnen worden. Leuke nostalgische budget game lijkt me dit toch wel.

  • Ik hebde classic op de tablet gekocht. Was zo geweldig vroeger op de pc.

  • Helaas wordt de game niet dezelfde als die in het plaatje maar een andere versie, ik vond persoonlijk 1, 2 & classic alleen leuk.

  • atari en RTC = suckass game.. Lang leve planet coaster

  • Niet helemaal, de eerste RCT was de beste, dus geen suckass. Vroeger niet maar nu wel :(

  • Maar die zijn niet uitgebracht door Atari, na deel 3 is het opgekocht door Atari en sindsdien hebben ze het verknalt.

  • atari en RTC = suckass game.. Lang leve planet coaster

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren