1. Epic reageert op ophef over matchmaking-systeem Fortnite

Epic reageert op ophef over matchmaking-systeem Fortnite

Epic heeft gereageerd op de kritiek op de toekomstige aanpassingen aan het matchmaking-systeem van Fortnite Battle Royale. Ook wordt er hard gewerkt aan de serverproblemen.

In een blogpost op de website gaf de ontwikkelaar eerder aan dat de game spelers zal matchen op basis van niveau. Sommige spelers hebben hun zorgen hierover geuit, omdat het niet zou passen bij de stijl van de game. In een tweet zegt Epic de kritiek mee te nemen in hun besluit.

Daarnaast schrijft Epic in hetzelfde bericht dat de huidige serverproblemen 'onacceptabel' zijn. Naast dat hard wordt gewerkt aan oplossingen hiervoor wordt de tijd die spelers in de lobby spenderen ook verkort.

Tot slot krijgt Fortnite Battle Royale een 60fps-modus op zowel de PlayStation 4 en Xbox One als de PlayStation 4 Pro en Xbox One X. De optie maximaliseert de framerate in ruil voor visuele kwaliteit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik zit liever in een match met betere of slechtere spelers met een goede ping. Dan dat ik met mensen van mijn eigen niveau wordt gematched. Hoewel Fortnite nu genoeg spelers heeft om het beide goed te doen. Gewoon de spelers laten kiezen of ze ranked willen spelen of niet.

  • Volgens mij was het mogelijk om (een soort van) 60fps te draaien als je de een setting standaard aan of uitzet, iets met max cap meen ik. (PS4 dan )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren