1. Mogelijk nieuwe Super Mario Odyssey dlc

Mogelijk nieuwe Super Mario Odyssey dlc

Producent van Super Mario Odyssey, Yoshiaki Koizumi vertelt in een interview met Game Informer dat er ruimte is voor meer aanvullende content.

Yoshiaki Koizumi vertelt "Er zit veel volume (in Super Mario Odyssey). Dat was een grote focus tijdens de ontwikkeling. De speler veel geven om te doen. We hebben onszelf tot het uiterste gedreven om zoveel mogelijk te maken. Ik kan niks specifiek aankondigen vandaag, maar als er een cool idee was dan zullen we zeker denken over dlc." De game biedt namelijk zeker potentie voor meer aanvullende content. Deze maand komt er gratis dlc naar Super Mario Odyssey. Er zal onder andere een minigame genaamd balonnenjacht worden toegevoegd.

Niks staat momenteel gepland voor meer dlc, maar de mogelijkheid bestaat dus wel. Een aankondiging kan plaatsvinden tijdens de Electronic Entertainment Expo in juni, waar gamemaker veel van hun grote aankondigingen uit de doeken doen.

Super Mario Odyssey is momenteel een van de populairste speedrun games ooit. Wij gaven de game vorig jaar een 9,5. In onze volledige review is te lezen waarom Thijs dit hoge cijfer geeft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren