1. 4K-gameplay van Far Cry 5 online

4K-gameplay van Far Cry 5 online

Vijf minuten aan 4K-gameplay van Far Cry 5 is door IGN uitgebracht. Verschillende speelstijlen worden gedemonstreerd in de video.

In de video wordt getoond hoe die game de mogelijkheid tot verschillende speelstijlen aanbiedt. Het spelen van deze stijlen wordt ondersteund door een optie 'guns for hire.' Hier kan de speler NPC's inschakelen om te helpen. Hoe dit onderdeel precies in elkaar steekt is vorige week uitgelicht met een trailer .

In de gameplayvideo zijn drie verschillende speelstijlen te zien: sneaky proberen de doelwitten te vermoorden, een sniper gebruiken of met de deur in huis vallen en gelijk in de rondte beginnen te knallen.

De eerste speelstijl wordt bijgestaan door een hond, Boomer. Hij kan tegenstanders scouten, die vervolgens op de mini-map zijn te zien. Grace staat de speler bij tijdens het snipen en kan zorgen voor kruisvuur. Nick Ryan kan met een vliegtuig bommen laten vallen.

In onze Let's Play is meer te zien over Far Cry 5. De game komt 27 maart naar pc, PS4, en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Zoveel ontploffingen maar niks wat kapot kan gaan qua environment… Tot nu toe oogt het voor mij als Far Cry 3.3. Ze hebben duidelijk veel tijd gestopt in het mooi maken van het omgeving. Het is alleen erg jammer om bombardementen te zien die niks kapot kan maken. Ik vind sommige animaties nog wel een beetje statisch.

  • Wachten totdat alle typische Ubisoft bugs uit de game zijn gehaald en misschien haal ik hem dan uit de budgetbak.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren