1. Hoogste prestige behaald in Call of Duty: WWII zonder een schot te lossen

Hoogste prestige behaald in Call of Duty: WWII zonder een schot te lossen

De elfde prestige is behaald door Youtuber en Call of Duty: WW2-speler TheseKnivesOnly en wel op een speciale manier. Hij heeft de hoogste prestige weten te behalen met alleen throwing knives en knives.

TheseKnivesOnly is lid van de professionele gaming organisatie, KARNAGE. Dit is niet de eerste keer dat TheseKnivesOnly de hoogste prestige weet te behalen zonder een schot te lossen. Sinds de originele Black Ops uit 2010 heeft hij dit weten te behalen.

In een uitwisseling met de site Kotaku vertelt TheseKnivesOnly "De belangrijkste reden dat ik geïnspireerd werd, was tijdens een Search en Destroy match in de map WMD. Iemand gooide een Tomahawk Bomb Defend. Ik vond het super cool en het deed mijn interesse wekken." Een Tomahawk Bomb Defend houdt in dat spelers de tegenstander stoppen om een bom te planten of te ontmantelen tijdens de spelmodus Search en Destroy door een tomahawk te gooien.

Erkenning
TheseKnivesOnly ontvangt erkenning van Sledgehammer games, die met een toepasselijke gif reageert op een tweet van de gamer.

TheseKnivesOnly documenteert zijn pad naar de laatste prestige al een tijdje. Op zijn Youtube-kanaal is te aanschouwen hoe hij zijn tegenstanders één voor één afmaakt. Call of Duty: WW2 is sinds 27 november beschikbaar op PS4, Xbox One en pc. Hoe lang TheseKnivesOnly er over gaat doen bij de volgende Call of Duty-game waarvan geruchten de ronde doen dat het Black Ops 4 wordt, is nog maar even afwachten.

Wij gaven in onze review het spel een 8. Voornamelijk omdat Sledgehammer Games een uitstekende Call of Duty-game aflevert. Zeker online heeft de serie zijn kracht hervonden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Wat zal hij gehaat zijn in de meeste servers.

 • Daar doe je het ook een beetje voor toch :)

 • Ik heb ook wat knives gedaan in verleden maar dan vooral in BFBC 1 en BFBC 2 werd ook vaker gewoon eerste tot dat in BFBC 1 een update kwam en je minder punten kreeg voor een knives kills.  Ik hou wel van dit soort onzin ik had in BFBC 1 en 2 toch rond 2500 dogtogs met alleen maar mesjes trekken.  Het was allemaal begonnen die onzin door call of duty WaW toen ik een knive kreeg en kwaad werd.  Vind jammer dat BF opeens met animatie shit kwam in de kill je was altijd al in het nadeel met je knives maar vanaf toen was het bijna kansloosheid.  Maar vond het echt het leukste ooit al die dogtags verzamelen met een mesje.  Dat gooien van je mes in cod is ook een soort van schieten in Battlefield moest je sluipen en dicht bij komen dat was de uitdaging in die 10 secondes uit de map gedeeltes.  Achter de tegenstanders komen was echt super leuk altijd. • Goed verhaal, lekker kort.

 • Beter zijn verhaal dan jouw berichten. Jij hebt helemaal niks te vertellen.

 • Ja, indrukwekkend. Waar haal je te tijd vandaan hahaha!

 • Zoals je kunt lezen is hij lid van een professionele gaming organisatie. Het zal wel onderdeel zijn van zn job.

 • Oh ja er was een CoD uitgekomen eind vorig jaar. Je zou het bijna vergeten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren