1. Chinese PUBG-trailer voor mobiele versie ziet er explosief uit

Chinese PUBG-trailer voor mobiele versie ziet er explosief uit

PUBG Corp. heeft goed zijn best gedaan voor de Chinese live-action trailer van PlayerUnknown's Battlegrounds voor de mobiele telefoon.

De trailer volgt het verloop van een PUBG-ronde. Eerst springen mensen uit een vliegtuig, waarna ze met elkaar in gevecht gaan en bruikbare voorwerpen proberen te vinden. Ook zien we hoe de beroemde koekenpan een kogel stopt en wordt iemand neergeschoten terwijl hij opschept over een kill.

De trailer is gemaakt als reclame voor de mobiele versie van PUBG, die is ontwikkeld door Timi Studio en uitgegeven door Tencent. De trailer is van hoge kwaliteit en laat zien dat PUBG Corp. CEO Chang Han Kim serieus was toen hij zei dat hij van plan is van PUBG een "universele mediafranchise" te maken. Dit vertelde hij in een interview met Inven Global. Daar zei hij: "We willen uitbreiden naar andere industrieën zoals e-sports, films, drama's, strips, animatie en meer. Sterker nog, we hebben al een aantal telefoontjes gehad van onder andere Hollywood en Netflix." De trailer izou dan ook een voorbeeld zijn van de aankomende plannen van Tencent.

PUBG kwam in maart in Early Access en is sinds eind vorig jaar officieel te verkrijgen. Het spel is razend populair en ondanks een recente daling zijn er nog steeds een boel mensen die het spel spelen.

Ook bij ons op de redactie is de game populair en in onze review schreef Wilbert: "PlayerUnknown’s Battlegrounds doet niet onder voor de hype. De shooter wisselt periodes van onderhuidse spanning af met zinderende geweldsexplosies die je laten terugkomen voor meer. De eenvoudige spelregels nodigen diepgaande tactische overwegingen uit, of je nou alleen speelt of in een team."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Toch wel bijzonder dat een telefoonversie van een game beter draait dan de originele versie. Zeker die van de Xbox One X op het moment.

  • Toffe trailer, lekker gemaakt.

  • Best toffe reclame! En nu weer aan de performance werken, bitte..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren