1. Sonic in Dragon Ball FighterZ dankzij mod voor pc

Sonic in Dragon Ball FighterZ dankzij mod voor pc

Er is op Youtube een preview verschenen van een mod voor Dragon Ball FighterZ waardoor het mogelijk wordt om als Sonic te spelen.

Een modder genaamd Beatz heeft een voorproefje van zijn werk online gezet. In de mod kan gespeeld worden met de originele blauwe Sonic, maar er ook de gouden Super Sonic is beschikbaar. Omdat de mod nog niet af is, kunnen pc-spelers van de vechtgame de mod nog niet downloaden. Hoewel veel animaties al goed lijken te werken, heeft Sonic nog wel de steam van Teen Gohan. De mod zal uitkomen op de fighterzmods-website.

Sonic is al in vele verschillende omgevingen te bewonderen. Zo verscheen hij samen met Mario in de gameserie rondom de Olympische Spelen en was hij speelbaar in meerdere Super Smash Bros-titels. Alle cameo's van Sonic zijn netjes geordend op deze website. De mod is echter geen officiële cameo , maar is tot stand gekomen door een samenwerking met andere modders. BeatzYT3, SirGiygas, NibrocRock, and _Mizumi hebben meegewerkt aan de mod. Op Twitter toont de modder meer screenshots.

Dragon Ball FighterZ is een nieuwkomer op de EVO 2018 vechtkampioenschappen in Las Vegas en kreeg in onze review een 8,5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • lol

  • Grappig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren